ben de abd'de şirketlerin kapsamlı bir testten geçirilmesi, sermayesi batık durumda olan, sürekli zarar eden, sadece aldığı borçlarla hayatta kalabilen şirketlere neşter vurulması gerektiğini düşünüyorum... bence ciddi verimlilik sorunları var ve paranın verimsiz kullanılması, mali genişlemeye gidilmesine rağmen bu tutarların borsa vb yollarla sadece belli gruplarda toplanmasının, dolaşıma çıkmamasının önüne geçilmesi gerekiyor... bu durum uygulanan politikaların da hedeflere ulaşmasına engel oluyor...
seçim net bir şekilde bitiyor... bugün kongrede biden'ın galibiyetinin ilan edilmesinin ardından belirsizliker son bulacaktır... son dönemde onstaki artışı da hem biden ın kapsamlı paketine hem enflasyonun artmasına rağmen faizlerin artmayacak olmasına bağlıyorum...
Deniz bey özelikle bizim borsamızda 2 ayı geçen müthiş bir ralli var ... sizce önümüzdeki dönemde abd-ab ilişkileri bağlamında biz nasıl bir noktada olacağız ... borsamız nasıl etkilenecek.... ben ne gerekiyorsa yapacağımızı ve bir şekilde anlaşmaya varacağımızı düşünüyorum... özellikle katar-suud yakınlaşması da başka yol bırakmıyor gibi ... hatta uzun vadede sizin de belirttiğiniz gibi biden daha öngörülebilir olduğundan ülkemiz için daha iyi olacaktır
değerli bilgiler ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim ...sağlıklı günler dilerim ... saygılar
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri