Originally Posted by
pit
Güzel noktaya değinmişsiniz. Borsadaki düşüşte tüm hisseler düşüyor, hatta en iyiler bile. Çünkü satış öyle bir şey ki hiç bir hisseye torpil geçmiyor. Ama satış dalgası bittiğinde ne alalım diye piyasa baktığı anda iyilere geri dönüyor ve toparlanmaları daha hızlı oluyor. Ben bunu çevremdeki çoğu kişiye anlatamadım ama hep böyle olmuştur yıllardır. Yıllık 5-10 milyon kar eden FK sı 50-60 olmuş hisseler görüyorum, bazısı domates fidesi üretiyor, bazısı 3-5 masalık ofisiyle danışmanlık hizmeti veriyor. Kimi hisseler %70-85 arası halka açıklığa sahip. Hisse seçimi çok önemli.
Cok doğru sayın Pit insanin kendi araştırmasını yapip ortak olacağı para yatıracağı sirketin özelliklerini hikayesini ögrenmesi hem cok zevkli hem cok gerekli gercekten
malesef son donemde hisse pazarlama olayı cok artti ozellikle sermaye piyasalariyla yeni tanisan ve sadece ralli donemini görmus arkadaslarin daha cok dikkat etmesi gerekiyor
Iyi aksamlar dilerim saygilar: )
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri