Sayfa 764/2460 İlkİlk ... 26466471475476276376476576677481486412641764 ... SonSon
Arama sonucu : 19675 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Son cümleniz yanlış olmuş, şöyle düzeltelim: Bu 89 milyar doların 7 milyar dolardan fazlası Nisan ve Mayıs'ta ödenecek.
    Haklısınız, çevirisi aceleye gelmiş.Düzeltmeniz için teşekkür ederim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durumda siz söyleyin "sosyal medyada" dillendirilen 7.50-7.80 olur mu? (olsa da alsak)
    Faiz 200 baz puan artacak desinler 7.20 bile olur. Diyebilecek ..... varsa tabi.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,274
    '' Bu hafta CDS ler 457 ye indi cümlesi'' havada kalıyor aşağıda CDS lerin adresi var ve 23 MArt tan beri 500 ün üzerinde bu gün 542,89 olarak görünüyor .Yada ben yanlış yere bakıyorum doğru adres nerededir ?

saygılar ,

Türkiye CDS 30 Yıllık USD | Türkiye CDS 30 Yıllık USD Tahvil Verim (investing.com)

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Sn. Deniz hocam;

Bu hafta CDS'ler 485'den 457'ye kadar indi keza dolar da kayda değer gevşedi borsa artmaya başladı herhangi bir somut olay yok iken bu yaşananlar yalancı bahar havası mı, Yorumunuzu alabilir miyim? En son gönderdiğiniz MB verileri de azar azar da olsa bir toparlanma göremedim aynı noktada çırpınıyoruz bu ortamda kur fair value değerine yaklaştı sadece ama sosyal medyada sürekli 7,50-7,80 arası dillendiriliyor ne maksatla yapıldığını anlamıyorum ayrıca bu covid rakamlarında toparlanma olmazsa turisti de pek çekemeyebiliriz.
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Döviz ihtiyacımız konusunda tabloyu yukarıda rakamlarla ortaya koydum.Önümüzdeki 3 ay içinde döviz sıkıntımız daha da artacak ve döviz kurlarına yukarı yönlü baskı yapacak.Sosyal medyada "7.50-7.80" rakamlarını dillendirenler 8.30 lardan satıp aşağıdan yerine koyma isteğinde olanların "algı yönetimi" olmalı..

Benim öngörüm de Haziran ayında dolar'da 9'lı seviyelerin görüleceği şeklinde...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

"Bulut, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Yerlilerin geçen iki haftada yaptığı satış miktarı 11 milyar dolar, bunun sekizi banka hesabından, üçü yastık altından... TCMB bu dalgalanmada tek bir dolar satmadı." dedi."

Yerliler alım yaptığında böyle bir açıklama yaptığını duymadım, demek ki bu satışı bir başarı olarak ya da önemli bir olay olarak görüyorlar ki bahsetmeye gerek duymuş.

Bu miktarın uygun fırsatı yakaladığında dolara geri dönebileceğini de biliyorlardır. Millet işi öğrendi.
    Hükümet ve/veya TCMB de kuru aşağı sürerek döviz mevduatlarını bozduramayacağını öğrendi.
    Bu durumda siz söyleyin "sosyal medyada" dillendirilen 7.50-7.80 olur mu? (olsa da alsak)

Kur 6.90'a düşerken de 6.5-6.2 gibi hedefler veriliyordu.
    Yiğit Bulut'un verdiği rakamlar yanlış.Merkez Bankasının verisine göre yerlilerin döviz tevdiat hesapları geçen hafta -parite ve altın ons fiyatı arındırılmış olarak -4.508 milyar dolar azaldı(Ayrıca 2.718 milyar dolar da altın hesabı azaldı.)Önceki hafta için ise, merkez bankası sitesinde geçen haftanın verisi gözükmediğinden, ne kadar döviz ne kadar altın ayrımı yok ama,"Döviz tevdiat hesapları önceki hafta parite ve altın ons fiyatı arındırılmış olarak ,1.639 milyar dolar artmıştı"
    Yastık altı döviz satışı ise varsayım;Bankaların Yabancı Para Net Genel Pozisyonunda artış değil düşüş var.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    '' Bu hafta CDS ler 457 ye indi cümlesi'' havada kalıyor aşağıda CDS lerin adresi var ve 23 MArt tan beri 500 ün üzerinde bu gün 542,89 olarak görünüyor .Yada ben yanlış yere bakıyorum doğru adres nerededir ?

saygılar ,

Türkiye CDS 30 Yıllık USD | Türkiye CDS 30 Yıllık USD Tahvil Verim (investing.com)
    https://www.paragaranti.com/borsa

Bu linkte yukarıda göreceğiniz CDS sekmesini tıklarsanız 1 gün öncesinin kapanış CDS'ini görürsünüz.Anlık olarak görmek isterseniz ücretli Bloomberg terminali almanız gerekiyor.

Blomberg tv de arada veriyor an itibariyle 457
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku

saygılar ,

Hocam siz 30 yıllık bakıyorsunuz benim gördüğüm kadarıyla 5 yıllıklar 10 yıllıklar genelde söz konusu oluyor.

Saygılar. link bırakıyorum.

https://tr.investing.com/rates-bonds...cds-5-year-usd

https://tr.investing.com/rates-bonds...s-30-years-usd

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Blomberg tv de arada veriyor an itibariyle 457
    Dünkü değer 481 'di bir düşme yaşandı Deniz hocamın yazdıklarından bir yalancı bahar havası seziyorum ama ispatlayamıyorum.

Sayfa 764/2460 İlkİlk ... 26466471475476276376476576677481486412641764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •