'' Bu hafta CDS ler 457 ye indi cümlesi'' havada kalıyor aşağıda CDS lerin adresi var ve 23 MArt tan beri 500 ün üzerinde bu gün 542,89 olarak görünüyor .Yada ben yanlış yere bakıyorum doğru adres nerededir ?
saygılar ,
Türkiye CDS 30 Yıllık USD | Türkiye CDS 30 Yıllık USD Tahvil Verim (investing.com)

Originally Posted by
Batman
Sn. Deniz hocam;
Bu hafta CDS'ler 485'den 457'ye kadar indi keza dolar da kayda değer gevşedi borsa artmaya başladı herhangi bir somut olay yok iken bu yaşananlar yalancı bahar havası mı, Yorumunuzu alabilir miyim? En son gönderdiğiniz MB verileri de azar azar da olsa bir toparlanma göremedim aynı noktada çırpınıyoruz bu ortamda kur fair value değerine yaklaştı sadece ama sosyal medyada sürekli 7,50-7,80 arası dillendiriliyor ne maksatla yapıldığını anlamıyorum ayrıca bu covid rakamlarında toparlanma olmazsa turisti de pek çekemeyebiliriz.

Originally Posted by
deniz43
Döviz ihtiyacımız konusunda tabloyu yukarıda rakamlarla ortaya koydum.Önümüzdeki 3 ay içinde döviz sıkıntımız daha da artacak ve döviz kurlarına yukarı yönlü baskı yapacak.Sosyal medyada "7.50-7.80" rakamlarını dillendirenler 8.30 lardan satıp aşağıdan yerine koyma isteğinde olanların "algı yönetimi" olmalı..
Benim öngörüm de Haziran ayında dolar'da 9'lı seviyelerin görüleceği şeklinde...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri