Originally Posted by
ozzy_34
BİR ANI.....BAşka bir aracı kurumdaki arkadaşım.K.G.D bana doğan holding al dedi senet 3.30 larda sene 95-96 .almadım 4.5 lerde sordum alayım mı durduğun kabahat dedi aldım..7.70 civarında seans öncesi ''bugün satıyoruz dedi.. 7.40 tan sattık.aradan bir ay geçti senet 8TL 7TL ARASI gidip geliyor.bana'' sakın bulaşma'' dedi. bir sabah yine seansa gidiyorum (ŞİŞLİ elmadağda şimdi kapatılan zırrat yatırımın seans salonuna ).karşı apartman komşum eski chp milletvekili yalçın gürsele rastladım.yönetimle bozuşup partiden istifa etti.mali durumu iyi değildi. nereye dedim taksime A.D Beyin yanına gidiyorum dedi..zordayım A.D yi aradım .bana dediki gel sana 1000 lot d.h parası verecem o sırada 8 tl yükselince satar işini halleder benim paramıda ödersin demiş. onu bırakır bırakmaZ seans salonuna gidip 8 tl den senede yapıştım. BU boşuna almaz diye arkadaşlarda daldı. senet öğlene doğru 7.40 öğleden sonrada 7.20 olunca .arkadaşı aradım .kime sordun da aldın dedi. anlattım .onlar ne bilir dedi..haydaa ...napıım o zaman ..sat dedi öğleden sonra 7.20 den sattım 6.tl olunca beni ara dedi. aradım.biraz bekle bulaşma dedi.daha sonra 6.40 larda al dedi. 14 tl lerde artık sen bilirsin dedi. sattım yalçın gürselede A.D 12 tl lerden sonra takip edip artık yacvaş yavaş sat demiş oda o civarlarda satmış.. senet rusya krizine kadar 17 tl oldu. senedin şişik tarafı vatandaşa 14-17 arası servis edilmiş.arkadaş sakın bulaşma diyor çünkü sert hareketler başlıyor. önce ilk giren sonra ikinci sonra üçüncü parsayı topluyor sona kalan papazı elinde buluyor..y.t.d
Ders çıkarılması gereken bir anı...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri