Sayfa 38/2404 İlkİlk ... 28363738394048881385381038 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. hani derler ya borsada ters hareket yapacaksın veya mesela haberin önemi yok ... ee bugün garanın bu haberle düşmesi %100 ,sabah açık yapanlar şimdi kazançtalar ,gayet de düz mantık ..haber kötü geldi ve hisse düştü .. olan benim gibi contraraincilere oldu ..hahahahaahaaa basitten zoru yoktur dedikleri bu işte ..basiti yapamıyoruz.
    Hayat hoş gerisi boş

2. ula vob 109325 oldu bu şuh halen 8.87 ,acaba diyorum ferit in hisse satışından sonra nerdeyse benim kadar hissesi kaldı ancak bu ispanyollar bana mı oynuyorlar ..hahahahahhaaa
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    kimsenin etkilenmesini istemem ama ben aldım. garantili bişey yok onu söyleyim tehlike oluşursa kaçarım ama şu an hiç korkmuyorum. riskli bi durum olduğu için zararım kendime olsun diye kimseye tavsiye etmiyorum. karar sizin. bol şanslar..
    Sn karar_anı - % bilmem kaç kaybetmiş biri olarak risk sever olduğum açıkça ortada
    Sizin poz sabaha göre zararda mı?
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

4. yemin ederim vobdaki pozsyonum bu şuh kızdakinin en az 2 bazen 3 katı ama buna bakmaktan vob u gözüm görmüyor ,

bi nevi aşk yani illegal olanından hanee ... hahahahhahahaa
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    ula vob 109325 oldu bu şuh halen 8.87 ,acaba diyorum ferit in hisse satışından sonra nerdeyse benim kadar hissesi kaldı ancak bu ispanyollar bana mı oynuyorlar ..hahahahahhaaa

7,95 ten aranızı bulayım istersen.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku

7,95 ten aranızı bulayım istersen.
    puhaahahahahahaha

ALPER cim ikidir süper ötesi espirikler yapıyon ,severim espritüel insanları.. seni en has hocam ilan ediyorum.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    puhaahahahahahaha

ALPER cim ikidir süper ötesi espirikler yapıyon ,severim espritüel insanları.. seni en has hocam ilan ediyorum.
    eyvallah. bilmukabele.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    eyvallah. bilmukabele.
    Canımsın
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 38/2404 İlkİlk ... 28363738394048881385381038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz