Sayfa 628/2404 İlkİlk ... 12852857861862662762862963063867872811281628 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    neyse ben kaçar ....herkeze bol kazançlar.... 1 hafta sonra kısmetse buradayım ....

Görüşmek üzere kısmetse İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    üstad sıkma canının vop rüzgar nereye ise oraya pozizyon açmak lazım fakat benim banga da pis yakaladı brilerini %3 primden eksi yaptı nasip işte olmayınca olmuyo goltş thy ykbnk diğerlerim fasa füso hisseler bugün alayı cacığa bağladı nese aeo grş
    Allah razı olsun abim...

mal canın yongası neticede... sağlık olsun... bu kadar düzeltme yapmadan gitmesi enteresan... yoksa bist tl olarak ne pahalı ne ucuz... usd olarak hala yolu varda az düzeltse.... tek isteğimiz bu...

tekrardan hayırlı akşamlar cümleten... En Yüce'ye emanet olun...

3. 11.7.17

TARİHİ BİR GÜN DAHA ,tüm rekorlar kırıldı gene ...yakışır.

Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    mekanın morali bozuldu haliyle yazan da yok... benim de yazasım yok....

hayırlı akşamlar cümleten....

Önemli olan her şartta yani kazançta ve kayıpta aynı ses tonu ve tempo ile yazmaktır...var olmaktır.

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    üstad sıkma canının vop rüzgar nereye ise oraya pozizyon açmak lazım fakat benim banga da pis yakaladı brilerini %3 primden eksi yaptı nasip işte olmayınca olmuyo goltş thy ykbnk diğerlerim fasa füso hisseler bugün alayı cacığa bağladı nese aeo grş
    Helal olsun sana sevgili mojetbit34 ...

Aramızda şimdilik bir tek sen kazançlı çıktın ...ilk günden itibaren hep aynı şeyleri yazdın kayıpta da yazdın kazançta da yazdın ,hiç kıvırmadın ...sanal alemde ender gördüğüm tam istediğim kişilik...dürüst ve mertçe ...

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

6. Hadise şimdilik bu ...

Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Helal olsun sana sevgili mojetbit34 ...

Aramızda şimdilik bir tek sen kazançlı çıktın ...ilk günden itibaren hep aynı şeyleri yazdın kayıpta da yazdın kazançta da yazdın ,hiç kıvırmadın ...sanal alemde ender gördüğüm tam istediğim kişilik...dürüst ve mertçe ...

Sevgiler
    tşk ederim selamlar
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

8. "nonlinear storylines" yani "doğrusal olmayan öykü akışı"

Şeklinde yazacağım bu akşam ...
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 628/2404 İlkİlk ... 12852857861862662762862963063867872811281628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •