Sayfa 799/2404 İlkİlk ... 29969974978979779879980080180984989912991799 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kesinlikle doğru ..ben de eksik olan kolay reverse olamıyorum ..slow trader im yani.
    hızlısındır da istemiyorsun dur
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben de 124200 ve hatta altını göreceğini düşünüyorum ..YUKARDA DA eğer ki bugün 134950 yi geçmezse dünkü zirvenin bir müddet zirve kalacağını düşünüyorum...bakalım ne olur ..her şeyin hayırlısı İNŞALLAH
    Mesela bir hadise de şu ..diyelim ki düştü ve hakkaten de 124200 e kadar ...acaba o zamana kadar ben şortta kalabilirmiyim?Ben derken kendi adıma değil genel olarak ..yani şort düşünen herhangi biri ..düşüş olursa o beklediği hedefe kadar durabilir mi?allem edip kallem edip düşürüyorlar poz dan.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    hızlısındır da istemiyorsun dur
    Daha önce de yazmıştım ..ilk vob a başladığımda gün içi manyak trade yapıyordum ama akşam eve boş gidiyordum ..sonra orta vade li trade in hem ruh sağlığı açısından hem de kazanç olarak bana daha uygun olduğunu gördüm...kaldıraç ve nakit para durumunu ayarlayıp bekliyorum..bu son dalgada tek hatam poz ları kısa aralıklarla açtım.
    Hayat hoş gerisi boş

4. Bozmassa son 45 dk !!!!
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım ..ilk vob a başladığımda gün içi manyak trade yapıyordum ama akşam eve boş gidiyordum ..sonra orta vade li trade in hem ruh sağlığı açısından hem de kazanç olarak bana daha uygun olduğunu gördüm...kaldıraç ve nakit para durumunu ayarlayıp bekliyorum..bu son dalgada tek hatam poz ları kısa aralıklarla açtım.
    aslında doğrusu bu ...hem az komisyon öderiz hem sağlıklı kazanırız.... işte burada önemli olan geniş pencere...yön doğru olduktan sonra sorun yok.... yön doğru ise ilk harekette kazandığın sana avantaj sağlayor... sonra yaslan arkana yönün doğru ise ...

aynı hatayı ben de geçen hafta yaptım ...belirlediğim hedefi beklemeden erken poz aldım ...sürü psikolejisi ...terse yatmış olduk
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    aslında doğrusu bu ...hem az komisyon öderiz hem sağlıklı kazanırız.... işte burada önemli olan geniş pencere...yön doğru olduktan sonra sorun yok.... yön doğru ise ilk harekette kazandığın sana avantaj sağlayor... sonra yaslan arkana yönün doğru ise ...
    yonu yakalarsan sadece tek yon de trade de mantikli sortsun mesala sadece sort kapat ac...

mesala bu 125 cikisinda kapat açla dunyayi kaldirirdin 10 değil 20 bin point toplardin sort stresine girmeden
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    Aynen ..bak yazılarımı topiğin ilk sayfasından itibaren bak ..hep LONG ..bu son Şort oluşumda da piyasa çökecek demedim..vade farkı gap ının kapanmasına oynadım ..ve ilk defa bir vade değişinde gap kapanmadı ..yani yön yukarda idi benim için ...haala da yukarda ..ama düzeltme yapmadan ne kadar gider ..ben de herkes gibi şaşkınlıkla bakıyorum.
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    yonu yakalarsan sadece tek yon de trade de mantikli sortsun mesala sadece sort kapat ac...

mesala bu 125 cikisinda kapat açla dunyayi kaldirirdin 10 değil 20 bin point toplardin sort stresine girmeden
    evet ..bu da bir strateji...yapabilene ama ..kaç kişi yapabildi?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 799/2404 İlkİlk ... 29969974978979779879980080180984989912991799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •