Sayfa 124/650 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 985 - 992 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. İşaretlediğim işlemler karşılıklı değilse (Bana göre değil) Oyak Tacirleri fena şey etti.3000 lot

2. moruk kardeş kendisi değişken..
    kısa vade grafiklerden uzun vade hedef verebilen bir şahsiyet..

Alıntı Originally Posted by Onur34 Yazıyı Oku
    Sayın moruk1 daha dün İzocam sayfasında yıl sonunda 400 görecek demiştiniz.Fikrinizde ne değişti acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    moruk kardeş kendisi değişken..
    kısa vade grafiklerden uzun vade hedef verebilen bir şahsiyet..
    Hoş geldin acemi.

4. At şuraya bir KENT grafiği de gözümüz gönlümüz ferahlasın.

5. ferahlatacam seni moruk kardeşim..aylık macd sıfır üzerine atıp tutunamaz da aşağı sarkarsa yön belli, orta-uzun vade 70 e kadar verebilirler.. çünkü uzun vade dip yapılmamış gözüküyor burda..
    ama sen anlık heyecan yaşadığın için hemen yarın mı 70 olacak yok artık dersin..
    yok bir öceki tablodan ayrışabilirse ve mesela macd sıfır üstünde tutunurda devam ederse beklediğin 400 ler olabilir..ama çok erken bunu demek için..hele senin gibi kısa vade bakıp uzun vade yorum yapanlar için komik de oluyor..
    ama spekten ben garantisini aldım bana söz verdi 400 için diyorsan, aferin sana..

Alıntı Originally Posted by moruk1 Yazıyı Oku
    At şuraya bir KENT grafiği de gözümüz gönlümüz ferahlasın.

6. şimdi sor bana..tekrar ferahlatayım seni..
    ama güzel düşünerek sor heyecanlanma..zamanımız çok gelirim ben gene..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ferahlatacam seni moruk kardeşim..aylık macd sıfır üzerine atıp tutunamaz da aşağı sarkarsa yön belli, orta-uzun vade 70 e kadar verebilirler..
    ama sen anlık heyecan yaşadığın için hemen yarın mı 70 olacak yok artık dersin..
    yok bir öceki tablodan ayrışabilirse ve mesela macd sıfır üstünde tutunurda devam ederse beklediğin 400 ler olabilir..ama çok erken bunu demek için..hele senin gibi kısa vade bakıp uzun vade yorum yapanlar için komik de oluyor..
    ama spekten ben garantisini aldım bana söz verdi 400 için diyorsan, aferin sana..

Yaşa varol !!!!!!!!!!!

Sen böyle 400 e uçtuysan eğer, ben pazartesi satayım o zaman.Senin yorumlarının hepsi ters çıkıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şimdi sor bana..tekrar ferahlatayım seni..
    ama güzel düşünerek sor heyecanlanma..zamanımız çok gelirim ben gene..
    400 de durur mu 800 olma ihtimali de var mı?

Sayfa 124/650 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •