Sayın Dewaz bu senette çok eskilerdendir bende kendisine katılıyorum. Mütemadiyen benzer hareketler sergiliyor. Senelerdir aynısını yapıyor hemde. Öyle karakter yoksunları ki bunlar 3-5 lota tenezzül ediyorlar. Arada işte çarparlarsa birilerini öyle. Dediğiniz gibi inşallah bu sefer şaşırtsın da yanılayım.
Peki, o zaman bir özür borçluyum. Herkese bol kazanç...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Sayın Dewaz bu senette çok eskilerdendir bende kendisine katılıyorum. Mütemadiyen benzer hareketler sergiliyor. Senelerdir aynısını yapıyor hemde. Öyle karakter yoksunları ki bunlar 3-5 lota tenezzül ediyorlar. Arada işte çarparlarsa birilerini öyle. Dediğiniz gibi inşallah bu sefer şaşırtsın da yanılayım.
Eyvallah ortak düşüncelerime tercüman olmuşsun. İnşallah bu sefer biz yanılırız.
Ikili tepe hacimli kirildi. Trend devam. Sezonu yeni basladi. Bilancosu cuma pazartesi gelebilir. Genelde satanin mali alindi. Yatirim tavsiyesi degildir
Sn filozof,sn dewaz,sn ruyamınruyası selamlar
Son düzenleme : Paslıçivi27; 27-02-2019 saat: 21:16.
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç
Yer İmleri