Teknikte sikinti yok.. Biraz sabir.. Kademeler bostu heycan yaptirdi
Yatirim tavsiyesi degil.
Teknikte sikinti yok.. Biraz sabir.. Kademeler bostu heycan yaptirdi
Yatirim tavsiyesi degil.
Kademeler zaten hep boştu... Başlarım onun heyecanınaSıfır hata teknik gördük girdik, 137.000 bunu teyit etti. Sonra ne oldu onu anlamadım? Başladığımız formasyona dönmemiz çok zaman alır. Güç dalgaları dağılmış durumda. Bu da senedin serserileştiğini gösteriyor.
Söylediğiniz gibi, sabır bakalım, sabır...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Serseriii...
Demek ki o gördüğümüz formasyonlar, fiyat sıkışmalarından sonraki patlamalar, içinde biz olunca gerçekleşmiyor... CMBTN'da yaptığımı yapmayacağım. Bu kadar pinti bir spekülatör olmaz olsun. Bir kişi yüzünden yürümüyorsa ve o bensem varsın yürümesin. Yok birden fazla kişiysek 137.000'e neden yürüdün be oğlum? Kabullenmek istemiyorum ve tarihe not düşüyorum, KENT hissesinin geleceğiyle oynuyorum, 137.000'i bensiz geçemeyeceksin.
Serseriii...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Bu kadar ne diye bastii cok acimasiz anlamsiz ve uyuzca
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri