Originally Posted by
nana
elbet kar realizasyonları olacak.. fakat fiyatlar şöyle şişti vs değerlendirmelerine katılmıyorum.. 2.el araç piyasasını gören varsa fiyatların nerden nereye geldiğini görüyordur..
Kent Gıda 2019 3 aylık karı 3.900.000 TL iken, 2020 ilk 3 ayında bu rakam 39 milyon yani tam 10 katına yükselmiş durumda.. üstelik yılın ilk 3 ayı KENT CİROSU için ayrıcalıklı bir dönem değildir.. Bayramların olduğu dönemlerde cirolar belirgin bir şekilde artar.. inşallah bedelli süreci ile birlikte 2020-2.ve 3.dönem karlarında da ciddi farkı göreceğimizi tahmin ediyorum.. Ve de ihracat.. ortaklara, ülkemize hayırlı olsun inşallah.. Yatırım tavsiyesi değildir, herkes yorum ve değerlendirmesini kendisi yapacaktır.
yatırım devam ediyor..
şöyle akıllı yorumlar ile gelin çok şişmişmiş batmış şirket ekiz kimya bile %15000 yapmış bunun beklentilerini düşününce ve piyasadaki lot sayısını düşünce neden olmasın derler bilenler topluyor gelip çamur atan da çok böyle mantıklı yorumlar da tşkler dostum
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri