Sayfa 354/650 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. hissede elbet kar sarislari olacak spk cezayi bahane ettiler kac tavan yapti bikac tabanda gelmesi elbet normal.herkes kendi riskine gore ayarliyacak kendini.herkes yorumunu dikatli yapsin lutfen.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by basari69 Yazıyı Oku
    bu yazdigin suc senin nasil alin demek sucsa almayin demekde suc vebali var.beklenti devam ediyor.ne hisseler 30 katina cukmis yoluna devam ediyor.burda beklentisi devam eden yeni yarimlar ve sermaye artiracak bir deve boyle konusursunki.bolunme bittimi hayir bekleenti devam.ytd
    arkadaşım
    ya sayı saymayı bilmiyorsunuz yada dayak yememişsiniz
    bu firma 2 aselsan/ 5 arçelik değerini geçmişti
    siz hala beklenti diyorsunuz.
    altı üstü bir milyar ciro yapabilen bir firma
    10 asırda yatırılan parayı ancak çıkarabilir.
    keyfin bilir.
    umarım asır kaç senedir biliyorsundur

3.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    arkadaşım
    bu firma 2 aselsan değerinde
    Haklılık payınız var...lakin kent bedelli açıklamış , geçen yıl 12 aylık kârini ilk 3 ayda açıklamış ve yatirim için bedelli yapıyor...yani şirket büyüyor...hani borsada beklenti satın alınır ya o açıdan taşıyoruz bu hisseyi..

Burva
    Burce
    Vkfyo neyi var da gidiyor?

Ya da Kent ve Bfrene verilen ceza neden bu şirketlere verilmiyor? Asıl mesele bu....

4. Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (8 üye ve 21 ziyaretçi)

dobra, anelka_34, chaplin, mahurbeste45, maytekin, mehmet123, Perfectworld, subat4

görünen o ki hisse de kyde yok değil.

umuyor ve diliyorumki şişkin fiyatlardan atlamamışsınızdır.

5.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    arkadaşım
    bu firma 2 aselsan/ 5 arçelik değerini geçmişti
    altı üstü bir milyar ciro yapabilen bir firma
    10 asırda yatırılan parayı ancak çıkarabilir.
    keyfin bilir.
    umarım asır kaç senedir biliyorsundur
    zaten yatirimciysan burda yazma git garanti thy sayfasina biz trqde yepoyoz beklentileri taakip ediyoz beklenti devammi ben ona bakarim.qnbfl ve qnbfb piayasa degerlerini hic inceledinmi nede yuksek cunkubacikliklari cok dusuk.Aslan neetas afyon ve bir suru yuksek bedelsi ve bedelli tahtaĺarinda sebin gibi cok yazqn oldu ama biz hep para kazandik beklenti varken.Yoksa yazmak kolay soyle ilmus boyle olmus diye piayasa nin fiyatmasi her zamqn gercekle ortusnéz.szin mantikla sadece garanti thy almak lazim.niua burva tahtqsina qnbfle qmbfb tahtasinda gidip uyarmiyon insanlari oralarda dogru durust beklentide yok.ytd

Kent ve bfren de garanti oyuncu sanırım kent maliyet 1000 civarı bfren 860 civarı kentteki 34240 adetlik satıcılı durumu çok gerçekçi bulmadım korkutma amaçlı gibi umut kırmaya çalışıyorlar

Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

7.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Kent ve bfren de garanti oyuncu sanırım kent maliyet 1000 civarı bfren 860 civarı kentteki 34240 adetlik satıcılı durumu çok gerçekçi bulmadım korkutma amaçlı gibi umut kırmaya çalışıyorlar

Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
    KATILIYORUM ÜSTAT

halka açıklık oranından dolayı piyasa değeri hesabı ile mukayeseyi de yetersiz buluyorum..

PEKİ HERŞEY PİYASA DEĞERİ ise BORSA'YA NE GEREK VAR ?

8.  Alıntı Originally Posted by basari69 Yazıyı Oku
    ruchanlat normal islem yapar.ornegin megap tahtasi te fiyatta rucanlar gun boyu islem yapti.bu hep böyle olmusdur.bedelli bolunme beklentiei ve serbest marjla ruchanlarin islem gormesi beklentinin devam ettigini gosterir.zaten bolununce eskilerin fiyati duseceginden onlara da tqlep fazla olacaktir.ytd
    düsunce bu yönde ve beklenti devam ediyor.serbest maj bolunme onemli elbet tahta dengelenecektir.bem simdiye kadar devamli islem yapmayan hic ruchan tahtasi gormedim burdada aynisi olacaktir bence.INCE NOKTADA BURASI KENTTE YTD.

Sayfa 354/650 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •