Originally Posted by Lithium Taban açan hisse devre kesmez. İki gündür güne tabanla uyanıyoruz. Hiç taban açmadık 585 ten döndü kademeleri inceleyebilirsiniz hacimsiz olduğundan belki olabilir
Originally Posted by Dr baz Hiç taban açmadık 585 ten döndü kademeleri inceleyebilirsiniz hacimsiz olduğundan belki olabilir Yanlışın var üstadım. Dün taban açtı, gün sonu +4 civarı kapattı. Bugün de taban açtı, 585'e gitti, geri geldi. Taban kapattı.
Originally Posted by Dr baz Ana hisse 2 taban yapsa rüçhan 2724 te kalmaz hesapta bir hata var ayrıca rüçhan tahtası internet emirlerine açık Ruchan ziraatte internetten işlem yapmıyor...temsiciyi ariyoruz
Kaçırmış olabilirim kusura bakmayın saygılar. Hayırlısı olsun .
Originally Posted by riva Ruchan ziraatte internetten işlem yapmıyor...temsiciyi ariyoruz Benim garanti internetten rüçhan alıp satabiliyorum.
Originally Posted by Dr baz Benim garanti internetten rüçhan alıp satabiliyorum. Valla hayret üstat...Brokere bizzat sordum...internete kapalı dedi...kurumdan kuruma farklı mı acaba?
Originally Posted by riva Ruchan ziraatte internetten işlem yapmıyor...temsiciyi ariyoruz Vakıf da aynı şekilde temsilciye yönlendiriyor. KentE alışı bile yaptırmıyor.
Originally Posted by Mgus Vakıf da aynı şekilde temsilciye yönlendiriyor. KentE alışı bile yaptırmıyor. Kent e izin yok kent r tedbir yok sadece brüt takas var
Forum Rules
Yer İmleri