Sayfa 480/650 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by nana Yazıyı Oku
    artık dengelenmesini yaptı bence,

yeni yollar, yeni istasyonlar için Vira inşallah
    Verilen cezaların nedeni bu tip hisselere küçük yatırımcıları mali sektör kağıtlarına yönlendirmek iş bankası Akbank Koç holding gibi kağıtları almalarını sağlamak Böylelikle orada ki Büyük yatırımcıların mal boşaltmalarını sağlamak Şu anda o Tahtalarda gerçek alıcı yok o yüzden Büyük yatırımcılar SPK ve borsa yönetimine baskı yaparak küçük yatırımcı hangi tahtaya girdiyse ona ceza kes diyorlar Ve bu sistem çok güzel işliyor Ne mi oluyor ceza geliyor Ve sonunda bıkan tedirgin olan küçükler satmaya başlıyorlar sanayi fabrika kağıtlarını zararına satış oluyor genel de sonra da Koç holding gibi tahtalarda yuva yapan büyüklerin hisselerine mi gidiyorlar dersiniz orası muamma Ben yüzde 20 si nin borsayı bıraktığını düşünüyorum Yani geriye ne kadar para kaldıysa onu yiyor veya araba alıyor Ya da altın alıyor Yüzde 40 nın ise aynı tip kağıtlar da devam ettiğini düşünüyorum Yani Kent den çıkan mutlaka yine kent benzeri kağıtlara giriyordur Fenerbahçe örneği buna uygun Geriye kalan Yüzde 40 ise bedelli kağıtlarında dolaşmaya devam ediyordur Son dönemde rüchan pazarında olan vurgunlardan faydalanmak için ......Yani SPK istediği kadar ceza kessin yine küçük yatırımcı Koç holding almıyor

2. Ustadlar kent hisesinin yuzde% 94.24
    Yapkredi yatirimda dir..
    Ondan oncede hsbc idi bilindigi gibi virmanla gecti .
    Ancak hsbc oldugu donemde hic islem yapmayan mal sahibi yapikrdiye gectikten sonra surekli islem yaparak mal toplamaktadir

Bu durumdan işgilllenmelimiyiz mantikli bir aciklmasi varmi yok sa acemi yatirimci okarak guruntumu yapmaktayim.
    Bu yapi kedinin garanti is bankasinin mal toplamsi
    Ky faydasinami yomsa zararina mi

Ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/iQFBDMbi/

aylık..kent

dolar bazlı hedeflere henüz çok var..tabi yapacak olursa

ama önce 54.2 dolar desdeği üzerinde aylık kapanışlar yapabilmeli.

tabi bence.

KentEnin dolar bazlı zirvesi kaç oldu?

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Verilen cezaların nedeni bu tip hisselere küçük yatırımcıları mali sektör kağıtlarına yönlendirmek iş bankası Akbank Koç holding gibi kağıtları almalarını sağlamak Böylelikle orada ki Büyük yatırımcıların mal boşaltmalarını sağlamak Şu anda o Tahtalarda gerçek alıcı yok o yüzden Büyük yatırımcılar SPK ve borsa yönetimine baskı yaparak küçük yatırımcı hangi tahtaya girdiyse ona ceza kes diyorlar Ve bu sistem çok güzel işliyor Ne mi oluyor ceza geliyor Ve sonunda bıkan tedirgin olan küçükler satmaya başlıyorlar sanayi fabrika kağıtlarını zararına satış oluyor genel de sonra da Koç holding gibi tahtalarda yuva yapan büyüklerin hisselerine mi gidiyorlar dersiniz orası muamma Ben yüzde 20 si nin borsayı bıraktığını düşünüyorum Yani geriye ne kadar para kaldıysa onu yiyor veya araba alıyor Ya da altın alıyor Yüzde 40 nın ise aynı tip kağıtlar da devam ettiğini düşünüyorum Yani Kent den çıkan mutlaka yine kent benzeri kağıtlara giriyordur Fenerbahçe örneği buna uygun Geriye kalan Yüzde 40 ise bedelli kağıtlarında dolaşmaya devam ediyordur Son dönemde rüchan pazarında olan vurgunlardan faydalanmak için ......Yani SPK istediği kadar ceza kessin yine küçük yatırımcı Koç holding almıyor

Kentle yatırıma başlayıp borsayı seven yeni KYlar Borsanın yeni BOĞAları gibi.
    BİST yönetimi ve SPK, illa da AYI olun der gibi habire ceza kestiler, nafile. Alıştık gayri.
    Kentin Fiili DPay Değeri 750 milyon TLye gidiyor mu acep, haydi inşallah.
    YTD.

5. KENT taban yaparken PKENT artıda.

6.  Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    KentEnin dolar bazlı zirvesi kaç oldu?

eskisi 34.4 'dü

şimdiki 81 dolar.

https://www.tradingview.com/x/JMd6yOHY/

7. Şimdi de burada devletin elindeki kağıtları topladığını hissediyorum.

8. YTD. Taban olması imkansız çünkü 360 altına inme şansı yok. Sadece çok güçlü bir 412 direnci var aşamadığı. Bunun sebebinin de sadece internet işlem kısıtlaması olduğunu düşünüyorum.
    Herkes aklını pazara çıkarmış, yine kendi aklını almış.

Sayfa 480/650 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •