Çoğu portföyüme göre bunda %70 varım,180 zarardan 400 kar fena sayılmaz,yani bunlar bin cinsinden,150-1500 arası geçti gitti,para elin kiridir oda kir oldu gitti,şimdi macera yeniden başlıyor inat ettik her düşüşte topladık,sadece 714 vermedi,750 üstünden 860 üstüne kadar topladık,koca şirket batacak değilya patronu tam patron,devamlı yatırım yapıyor,sadece bizi üzen,kızdıran bu kadar satışlara rağmen zarar açıklaması,zaten patronun kendisine mesaj attım koca adamsın para babasısın ne zorun var bu yatırımcıylan dedim,hernedense ondan sonra yükselmeye başladı,inşallah tesirim olmuştur bilemiyorum,bundaki portföyümün 3/1 kısımı 900 üstünden okuttum,giderse sorun yok,geri gelirse 800 ve altı tekrar alırız,pek ineceğini sanmıyorum,ben sağlamcıyım,öyle olmasaydı benim borsada ne işim var,bakın çoğu hisse topikleri boş,çoğunda benden başka yazan yok !!!, alımlar fena değil,bunun endexle ilgisi yoktur,düşerse düşer yükselirse yükselir,1000 üstü hesapları yapıyorum,inşallah giderse benimlen sizde kazanırsınız,biraz pahalı hisse o kadar...ytd.
Yer İmleri