-
Esasında hisseye bunu yönetenlere kızıyoruz,ama gerçek değerini es geçiyoruz,normal değeri bölünüş olarak 300 tl,dip olarak düştüğü yer 150,ortalaması 200 çıktığı yer ortalama zirve olarak 1500-şu an bulunduğu yer 876.50,aşağıdan devam edelim 
Sözcünün 21 Temmuz 2020 haberi
PİYASA DEĞERİ DEFTER DEĞERİNİN 96 KATI
Kent Gıda’nın piyasa değeri, defter değerinin tam 96 katı gibi astronomik bir seviyeye yükselmiş durumda. Bu rakam Borsa İstanbul’un en değerli iki şirketi Koç Holding’de 1,1, BİM’de ise 9,3.
Hisse değerlemesi açısından önemli bir gösterge olan fiyat kazanç oranında (F/K) da Kent Gıda olağan dışı seviyelere yükseldi. BİST 100 şirketlerinde fiyat kazanç oranı ortalaması 9,6 iken, geri kalan hisselerde (BİSTTUM-100) bu oran 74 seviyelerinde. Kent Gıda’da ise fiyat kazanç oranı bugün 813’e yükseldi.
Şimdi bu oran çok yükseklerde 2020 nerede-2025 nerede-2025 ocak ayı olarak defter değeri 200 kat üstünde...yani eski durumu mazide kaldı,150 düşüşten sonra macera yeniden başladı,bende dahil oflayıp puflamaya gerek yok,gerçeklerden kaçınılmaz,ben 150-200 arası alırken çokları uyarmıştı sen bunun defter değerini biliyormusun diye,bende şimdi macera yeni başlıyor yatırımcı geçmişine bakarken geleceğinede bakar diye belirtmiştim,150 nerede 1500 nerede,şu anda fiat olarak hissenin yarı fiatındayız,bir şirketi örnek vereyim LYDYE-eski adı TETEMAT bu hissenin fiatı 10.000 üstünde,yani bir masa sandelyeden ibaret,acaba hangisini desteklersiniz siz olsanız,birinin değeri lot olarak 300 dolar,bu 30 dolar
-
Adam investingte sızlanıyor,5 sene önce bedelli öncesi aldım hala zarardayım diyor,ulen hisse 200 kat artmış 
-
Yeni gn müdürümüzü tanıyalım ,ihsanın yerine memet gelmiş,göreve başlıyalı 1 aya yakın zaman oldu hissede pek faaliyet yok,ramazanda yaklaştı,anca 900 üstüne çıkabildi,dolar 36 sınırını aştı bu artışlan hissenin değeride düştü 25 dolar fiatı hala,guya 50 olur hesabındaydık,demekki olmadığı zaman olmuyor,bu ay bilanço durumu açıklanacak,yeni müdürümüz nasıl açıklayacak bakalım,devamlı kar yazan şirket en son bilançoda zarar yazmıştı ve tepkilere neden olmuştu başta ben,öyleya bu karlar nereye uçtu ?
09.01.2025 tarihli önceki açıklamamızda Genel Müdürümüz Sn. Mehmet İhsan Karagöz'ün yerine Sn. Mehmet Karamollaoğlu'nun atanacağı belirtilmişti.
Sn. Mehmet Karamollaoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür olarak göreve başlamıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...nel_ID3236503/
-
Haydi çiçeği burnunda müdürüm hisseye bir tavan çektirde 1000 üstünü görelim
-
2001 yılında vermiş en son olarak bedelsizi,yani 24 sene geçmiş aradan...930 yaptırdı dün, bu gün 905.
............................BEDELSİZ
05/07/2001 0,0000 100,0000 0,0000 2,0000
-
Aaaa tavan çekmiş bizim uyuz 954,tavanda bekleyen azınlıkta,1000 üstüne atmadan inandırıcı olmaz,zaten bugün cumaydı cumaya odaklandığından zamanlan yapıyor böyle numaralar,25 dolar fiattan kurtulması için 35 dolar yapması şart,beklentim 50 dolar,olmadığı zaman olmuyor,bir içi boş tetemat kadar olamadık,adamlar 10.000 üstünde,biz 10/1 fiatında
-
Verdiğini geri almayı çok iyi biliyor,ihsan neydi buda ayni oldu,bi 1000 üstünde kalın yahu,kıçınızamı batıyor 1000,cuma kapanış 954-bugün 1047 kapanış 961,agam bizimlen egleniyo,bir varki yeni aldıklarımız 1000 üstünden postalandı gitti,eskiler dursun onlar müzelik
-
Molla mollalık yapma ihsan gibi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri