Sayýn arkadaþlar,
Devamý burdan, hayýrlý olsun.
Bist 100-- 1540
Dolar --7,35
Ons--1849
Nasdag--13201
Kadife--35,38![]()
Sayýn arkadaþlar,
Devamý burdan, hayýrlý olsun.
Bist 100-- 1540
Dolar --7,35
Ons--1849
Nasdag--13201
Kadife--35,38![]()
Hayýrlý olsun
Oooo myfinans ustadim benim yumusaga ozellikle dokundurmus
Tsklr
Hayirli ugurlu olsun
Yumusak 120 olunca vedalasmak uzere buraya güccücük bir not duselim
Odabasi bavulunu hazirla
Tatile cikiyeah
Bah hele bah bah
Fuatim yumusak icin bedelli soylentisi cikarmislar investte
arkadaþlar iyi akþamlar....fikirlerinizi almak istiyorum...eþimin hesabaýnda full altýn fonu var... ben bunun yarýsýný bozup hisse kýsmýna yatýrým yapacaðým , en az 1 yýl vadeli... burda sizce mantýklý olan gözde hisse fonlardan 2-3 tanesine mi böleyim... yoksa saðlam 5-6 hisseye mi.. hisselelre net karar vermedim.. listemde sasa,asels,tyh,hektas,telekom,oyakc,akenr,tümosan, asuzu,arçelik,çemtaþ vb. hisseler var.....1 yýl sonunda sizce bariz farklar oluþabilir mi
son bir yýlda piyasaya birmilyonun üzerinde yeni yatýrýmcý geldi.Bunlar bu dönemde çok iyi paralar kazandýlar.Ama yükselen piyasada.....Ýþ tersine döndüðü zaman nasýl davranacaklar.Çoðunluðu para kaybetmenin acýsýný yaþamadýlar.Biz eski yatýrýmcý olarak.bunun acýsýný iyi biliyoruz.Hisse nette çok iyi yorumcular var.Bunlarýn ne yazdýklarýna bak,gelecek ile ilgili ayrýntýlar satýr aralarýnda var.Benim tavsiyem,temeli iyi olan,Temettüsü yüksek,beklentisi olan(Bir hikayesi olan)bu pandemi döneminde bile para kazanan birçok þirket var.Örneðin bir sene önce 10 Tl olup þuan 50 tl olan bir hisseyi alma.Þimdi 10 Tl olup 1-2 sene sonra 20-30 Tl olmasý muhtemel bir kaðýdý bulmalýsýn.
Yer Ýmleri