Sayfa 1/824 1231151101501 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ISBIR - İşbir Holding

ISBIR - İşbir Holding
    Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

Yeni sayfa uğurlu olsun bir an önce bedelsiz sermaye artışı ve ana pazar gelsin

3.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Yeni sayfa uğurlu olsun bir an önce bedelsiz sermaye artışı ve ana pazar gelsin
    5 ay önce 3 TL. den dolar bozdurup , işbir hissesini 114,70 TL. den aldım. Sattığım dolar 3,90 ları gördü bu hala aynı fiyatta. %30 zarardayım. Kötü bir tercih yaptım. Artık beklemek zorundayım. 150 tl. olursa ancak maliyetimi kurtarabiliyorum.
    Son düzenleme : By Akıl; 18-02-2017 saat: 21:30.

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    5 ay önce 3 TL. den dolar bozdurup , işbir hissesini 114,70 TL. den aldım. Sattığım dolar 3,90 ları gördü bu hala aynı fiyatta. %30 zarardayım. Kötü bir tercih yaptım. Artık beklemek zorundayım. 150 tl. olursa ancak maliyetimi kurtarabiliyorum.
    18.2.2017 yılında yazmış,,bugün itibarı ile zararda mı karda mı?
    Dolar %89 kazandırmış,,hisse %200.
    Keşke ben de o tarihlerde hisseyi keşfetmiş olsaydım,,,ne yazıkki benim ilk tarihim 1.4.2018,,,,maliyet 179 oldu.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sabredip beklediyse hesap ortada.Bu hisse bence uzun vadeci işi arada kafa karıştırır bunaltır bıktırır ama beni yıldıramaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Alanya
    Gönderi
    2,985
    Blog Entries
    4
    Yeni forum hayırlı olsun ve şans getirsin

Alıntı Originally Posted by BEYAZSAKAL Yazıyı Oku
    %80.34 halka açık

Sayfa 1/824 1231151101501 ... SonSon