GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.
Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlığa burada
GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.
Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlığa burada
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yeni başlık hayırlı olsun. Tarihe not düşülsün Sasa kaynaklı düşüş var. Erdemoğlunun açıklaması primle hisseleri şimdilik etkiledi.
inanamiyorum, demek bana yalan soyledin
OMG diyorum
Urfali bunu yapmayacaktin, artik urfa cigeri yemiyecem,
saka bi yana , utanmasa Balon gibi sismis , SASA dan daha cok duseces
bu arada SASA taban degil hala , hala alicisi var ee yuh be kardesim
NASA : dunyaya meteor dusuyor , kurtarmamiz imkansiz
SASA yatirimcisi: beyler bu kesin yalan haber, hissene sahip cik , hatta dususte al
karsimizda boyle bir guruh var,
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
ben sasa ve hektaşın temeline ve beklentilerine hakim değildim ama tahminen önlerindeki bir kaç yılı satın alıyorlar diyordum...ama gesan için ise önlerindeki bir kaç çeyrek bilançoyu satın alıyorlar diyordum..gesanın bilançoları ortaya çıktığında ve beklentileri tek tek gerçekleştiğinde gerçek potansiyeli ortaya çıkacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hadi bakalım, yeni başlık hayırlı olsun.
Bu başlıkta nice tavanlar görmek nasip olsun hepimize...![]()
Az kaldı az Bu da burada tarihe not olsun. Yükseliş öncesi son düzlük
Yeni başlık hayırlı olsun.. önlerden rez alalım tarihe not)
Patron M. Behiç Harmanlıdan haber var.
Herkese merhabalar,
1) Güncellenen depolama yönetmeliği kapsamında bugüne kadar EPDK'ya 67.349MW gücünde depolamalı elektrik üretim tesisi başvurusu yapılmış olmasını enerji sektörümüze duyulan güvenin göstergesi olarak önemli*buluyorum.
2) Girişim Elektrik, Europower Enerji ve Peak PV Solar iştiraklerimizle enerji arz güvenliğimize katkı sağlayacak bu yatırımlarda görev*almaya*hazırız.
3) İlgili yatırımların tamamlanmasıyla karbon ayak izimizi düşürerek ihracattaki rekabet gücümüzü artıracağız. Geliştirmiş olduğumuz ESCO iş modelimizle önümüzdeki yıllarda yurtiçi/dışındaki elverişli ancak sabit yatırıma girilemeyen projelerde sistem çözümlerimizle*yer*alacağız.
Yer İmleri