Bilmediğiniz bir işe girdiniz madem, 15 yıldır bilmediğiniz bir işi niye sürdürüyorsunuz?
Bilmediğiniz bir işe girdiniz madem, 15 yıldır bilmediğiniz bir işi niye sürdürüyorsunuz?
Dolar tepki çıkışı için yarın son gün ve trendi bitmiş endeksin yeni bir trend başlatmasını bekliyorum, bu durumda endekste salı gününden itibaren yükseliş bekliyorum fakat hesaplanabilir bir durumu ben göremiyorum, bu nedenle sadece tahminim olduğunu belirteyim.
.
Doların cıkması gerektigini değerlendiriyorum.
Önümüz kış. Doğalgaz gideri dolayisıyla dolar çıkışı artar.
Döviz getirici turizm v.s.islemler yaz mevsiminden uzaklastikça azalir.
Dolarda kıtlık sezonu önümüzdeki 6 ay.
Bir de böyle bakınız.
Bakalim ne gorürsünüz ?
.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
ben hesap yapıyorum, yorum ne zaman? trend sonlarında diğer enstrumanlar ve olması gereken nedir gibi boşluklarda gündeme geliyor, şimdi olduğu gibi.
şimdi endeks yükselmeli.
bu yükselişin düzeltmesini gördükten sonra hesaplanabilirlik ortaya çıkmaya başlayacak.
dolarda da öyle.
Jako hoca yaz çiz artık gözünü seveyim ne yapacağımızı şaşırdık
Önümüzdeki haftanın ilk iki günü için düşüş eğilimli bir seyir, son üç günü yekseliş eğilimi bekliyorum.
Yer İmleri