Sayfa 199/540 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Valla ben de çok küçük bi yatırımcıyim amma ben kolay kolay vermem aşağı düşerse alırım lot yükseltir im bu kadar hisse yi yabancı durup dururken almadı

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by golgota86 Yazıyı Oku
    Valla ben de çok küçük bi yatırımcıyim amma ben kolay kolay vermem aşağı düşerse alırım lot yükseltir im bu kadar hisse yi yabancı durup dururken almadı

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen kardeşim, büyük bir sabırla devam.Hedef 2030, en azindan benim için.Saygılar

3. Ondan sonra ağlar küçükler işleri güçleri tüyo peşinde koşmak akıllanmaz bunlar sabırsızlar hemen kazanmak peşindeler

4. *Tahtacının önünde bilanço gelene kadar iki seçenek var ;

1-Bu fiyat seviyesinde 16,80-17,30 arasında tahtayı dengelemek (Bu süreçte ULUSE bilançosundan daha iyi bilanço geleceğini düşünen! yatırımcılarının mallarını almaya çalışabilir)
    2-18xx seviyesine taşıyıp oralarda bilançoyu karşılamak ( Yatırımcılardan bu fiyatlarda ısrarla mal talebi gelirse 18.xx seviyelerinde bilançoya gireriz. Benim düşüncem de bu yönde.)

Heyecanla önce 3.çeyrek daha sonra 4.çeyrek bilançoyu beklemeye devam

Sevgiler..
    Son düzenleme : KUZEYs; 06-10-2017 saat: 17:39.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Burada çok gereksiz yazışma yapıyorsunuz. Bizde hemen sanki bir haber gelmiş gibi okumaya çalışıyoruz. Bakıyorsun sadece laf kalabalığı varsa güzel paylaşım yazın. Biraz dikkat teşekkürler...

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku

Kront, doğtaş ta yazarken de bir çok iş bilmeyen insanların saldırısına maruz kaldık.

Sevgiler..
    Krontu anladikta dogtas gibi varlıklarının yuzde 80 i borç olan spekülatif sekilde yukselip daha sonra gerilyerek bir cok ky nin canini yakan bir hissenin uluse ile benzerliği nedir çözemedim...

7. Günaydın sevgili arkadaşlar. Yabancı takaslarındaki artış sürekli devam etmekte. Dün sekiz dostumun paylaşım yaptı. %33,31 oldu. Bu takasın en kısa sürede önce %40 sonra %50 lere yaklaşacağını düşünüyorum.

Yabancı neden önemli ;

-Uzun vadeli yatırım yaparlar.
    -Kolay kolay gelecek vaad etmeyen senede yatırım yapmazlar
    -Bildiğiniz gibi temettü dağıtımı şirket GK sı yetkisinde. Enis beyin yeni yatırım yok dağıtıma devam ederiz demişti. Yabancının bu alımı da şirketi tasdik etmiş oldu. O yönden yani temettü dağıtılması hususunda kafamda en ufak soru kalmamıştır.
    -Bu üç şıkkın etkileri sebebiyle yeni yerli yatırımcı şirkete gelir.

Bizim ky metronun bedellisine katılırken, yabancı tayfası Koç şirketlerinden oyak şirketlerinden ve Türkiyemizin birçok büyük şirketlerden büyük paralar kazandı.

İnşallah KY bu fırsatı kaçırmaz.

Sevgiler..
    Son düzenleme : KUZEYs; 06-10-2017 saat: 17:38.

8. Senedimize maşallah hedefler doğrultusunda yoluna son sürat devam ediyor. Sabah yine 16xx den kardeşime alım yaptık.

Nitekim, 15 dosyası kapandı 16xx den alanlar şanslıdır diye bas bas bağırdım. Yine bağırıyorum Es keza 16,90 falan yaparsa büyük piyango. Neden bu kadar iddalıyım ;

-Gelecek burada
    -Ucuz Fiyat burda
    -2018 yılında 1,20 kuruş temettü alma ihtimali burada
    -Yine 3 yıllık zaman diliminde ciddi bir bedelsiz beklentisi burada.
    -Yabancı alımı ve güveni burada..

17xx yine beleş bir fiyattır.

Sevgiler..
    Son düzenleme : KUZEYs; 06-10-2017 saat: 17:38.

Sayfa 199/540 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •