Sayfa 27/280 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 209 - 216 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by bloodsoldier Yazıyı Oku
    Golden cross 50 günlük hareketli ortalamanın 200 günlük hareketli ortalamayı yukarı doğru kırmasıdır. Önemli bir*kesişme olayıdır. Türkçeye "kısa vadeli yükseliş trendinin, uzun vadeli düşüş trendinden daha baskın çıkması." olarakta çevirilebilir.*

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn bloodsoldier açıklama için tşkler.

2.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    Sağolun,saygılar...
    Ayrıca yukarıda 4,03 bölgesi kırılması halinde 4,28 potaya girer (15/07 tarihindeki boşluk).
    hisse geçen sene 5 i geçtikten sonra aralık 2016 da 2.80 tl.ye geldiğinde nasıl bir boşluktuki bu doldurulamamış.bide 15 temmuz diye tarih vermişsiniz.yani çizdiğiniz şeyler zırvalamadan başka birşey değil. ocakta teyit etmiş falan filan.hisse gelmiş 3.40 tl.lere çizimci arkadaşlara kalsa hisse yükselişi teyit etti falan filan bu fiyatlamalarda. siz teyit edene kadar sn. beypazarli gibi hisseyi çok iyi takip edenler 2.80-3.00 tl.lerden maliyetlendi. ytd.

3. ben tekniğe çizime inanmıyorum. herkesin dediği gibi bu böyle olsaydı çizim işleriyle uğraşanlar kendileri trilyoner olurdu. borsa işi takip,bilgi,haber işidir. gerisi fasa fiso.ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    hisse geçen sene 5 i geçtikten sonra aralık 2016 da 2.80 tl.ye geldiğinde nasıl bir boşluktuki bu doldurulamamış.bide 15 temmuz diye tarih vermişsiniz.yani çizdiğiniz şeyler zırvalamadan başka birşey değil. ocakta teyit etmiş falan filan.hisse gelmiş 3.40 tl.lere çizimci arkadaşlara kalsa hisse yükselişi teyit etti falan filan bu fiyatlamalarda. siz teyit edene kadar sn. beypazarli gibi hisseyi çok iyi takip edenler 2.80-3.00 tl.lerden maliyetlendi. ytd.
    15/07/2016 tarihinde oluşan boşluğu görebiliyor musunuz? Zırvalamak?

5. ya 15 temmuzda neoldu ne çabuk unuttunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    ya 15 temmuzda neoldu ne çabuk unuttunuz.
    benim 15/07 ile ilgili yazdığım mesajdan anladığınız nedir?

7. hisse gelmiş 5 i aşmış burdan 2.80 tl.ye gelmiş. o zaman bu hissede boşluk yok delik deşik demektir.

8. ben uzun vade tutanın az olduğu devamlı al-sat yapılan bir hisse olduğunu anlıyorum.

Sayfa 27/280 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •