Sayfa 15/21 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
Arama sonucu : 165 madde; 113 - 120 arası.

Konu: +++ son dakika +++ borsa ₺

Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Yazdığım kaatlar yuzde 5 le yuzde 20 arasında kazandı birtek metro kaldı oda palazlanmaya hazır görünüyor hadi bakalım.
    galip altın vuruşu bununla yapabllir, dolayısıyla operasyon olarak bunu sonlara bıraktı gibime geliyor.

2. Asuzu teknik açıdan sıkışık duruyor. Ne yöne kırılacak bakalım görelim.

3. Avod kısa vadeli takibe değer

4.  Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    İpek koza grubu satış beklentisine binaen bayabi primlendiler yoksa ciddi bir karları yok artık sınırları zorluyor ederi bu kadar degil..

Mipaz blanco zararda direk eleniyor..

Emkel kücük spekulatif bir hisse trend yakaladıysan bir miktar daha takip edebilirsin ancak pek istikrar yok.
    Tesekkurler

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu Demsaş hergün yükseliyo hikayesi nedir acaba
    Demir ürünlerine talebin artacağı haberi çıkmıştı gecenlerde bumudur yoksa baska bilmediğimiz bir durummu var.

6.  Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Bu Demsaş hergün yükseliyo hikayesi nedir acaba
    Demir ürünlerine talebin artacağı haberi çıkmıştı gecenlerde bumudur yoksa baska bilmediğimiz bir durummu var.
    abi nerelerdesin sen yaa zaten doğru düzgün kimse kalmadı sende yazmaz oldun bi takip ettğim sen vardın yine yazılarını bekliyoruz

7. Hastam var pek takip edemiyorum...

Piyasa iyi tutunuyor görünsede bir miktar aşağı meyilli ama 9 aylıklar icin bilanço bazlı şirketler takip edilebilir ben yukarda yazdığım şirketleri takip ediyorum..

Başarılar..

Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Hastam var pek takip edemiyorum...

Piyasa iyi tutunuyor görünsede bir miktar aşağı meyilli ama 9 aylıklar icin bilanço bazlı şirketler takip edilebilir ben yukarda yazdığım şirketleri takip ediyorum..

Başarılar..
    Hastanıza acil şifalar, size de sabır ve enerji diliyoruz sayın intermes...

Sayfa 15/21 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •