Sayfa 947/1006 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Vob 24

1. Son haberde adalet bakanlığı açıklama yapmış...biz başvuruda bulunmadık diye..ilginc şeyler oluyor..birileri ortalığı yine karıştırmak istiyor...y.t.d..

2. Adalet bakanlığı vize talebinin olmadığını açıkladı. Birileri manipülasyon yapıyor olabilir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Dolar 3.73 ün altına salıyor

4.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Haklısınız,ama haberin doğruluğunun teyidi henüz yeni alınmış ki ana akım medyaya yeni düştü.
    hocam kusura bakmayın...ayı ruhlu ve gelecekle ilgili çok olumsuz beklentileri olan benim için bile fazla karamsarsınız...objektif değerlendirme yapma kapasitenize zarar veriyor bence bu.

Tuesday October 24 2017 Actual Previous

08:00 PM
    US
    2-Year Note Auction 1.596% 1.462%

Bir önceki ihalede %1.46 olan ABD 2 yıllık tahvil faizi biraz önce sonuçlanan ihale ile %1.6'ya çıktı,böylece Kasım 2008 de gördüğü %1.50 den sonra son haftalarda ulaştığı rekor seviyelere yeni bir rekor eklemiş oldu.

6. Yeri degil ama galatasarayin 13 temmuz 2016 resmi site paylasimlari cok basini agritacak cok.
    Oyle boyle degil. Simdi twiterda gordum.

7. Ben bu haber sonrası dolartl deki bu harekeri tamamen forex çilere dönük stop latma hareketi olarak görüyorum...sabaha piyasa kanaşındaki seviyelerin altına bile gelebilir...eğer bugün ihalelerin bitmesine rağmen bu haber yüzünden piysa isteksiz kaldıysa, kötü haber geldi bahanesi ile yarın sabah alıcılı olabiliriz.

bu arada yurt dışı düşse önden düşeceğiz de...dow böyle uçarken, bizim düşmemiz zor...1-2 hafta daha dow çoşkusu devam edebilir...bir de güvercin powell başkan olarak açıklanırsa tüm emerginglerde final rallisi olabilir.

15 kasım ve sonrası için oldukça karamsarım ama.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    ABD emperyalizminin tüm Dünyayı ne hale getirdiğini sürekli yazıyoruz.
    Ülkeleri teslim almak için her b.ku yediklerini yazmaktan yorulduk.
    A
    lafa gelince; siyasal islamcımız, milliyetçimiz, solcumuz vb amerikaya düşman.

ne var ki 50' den bu yana kalkmıyoruz kucağından.

akp'liler kusura bakmasın şu yaşananları bir bağımsızlık mücadelesi olarak görmüyorum. bu konuda umarım yanılıyorumdur.

Sayfa 947/1006 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •