Sayfa 24/45 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yanlış yazmışım. 40 a kadar salması normal yazacaktım 46 yazmışım. dirençler doğru..
    ok biraz rahatladım.

peki akşam üzeri son bir saatte endeksin çıkmasına istinaden son 1 saattir doların yükselmesi ( 3.80 ) endeksin önünü kesermi?

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ok biraz rahatladım.

peki akşam üzeri son bir saatte endeksin çıkmasına istinaden son 1 saattir doların yükselmesi ( 3.80 ) endeksin önünü kesermi?
    oynarken dolar ı hiç dikkate almıyorum. hatta şu an kaç oldu onuda bilmiyorum. piyasaya ayar çekiyorlar demekki
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Hayirli aksamlar üstad ihyay inceleme sansin varmi acaba saygilar

4. Birde endekste yarinki beklentin nedir acaba

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    oynarken dolar ı hiç dikkate almıyorum. hatta şu an kaç oldu onuda bilmiyorum. piyasaya ayar çekiyorlar demekki
    ayarmı başka bir şeymi almanya türkiyeye kredi musluğunu kısacak diye haber geldi 5 kuruş birden zıpladı dolar. bakalım sabah endeks ne kadar zıplayacak aşağıya

Alıntı Originally Posted by daimapkart Yazıyı Oku
    Hayirli aksamlar üstad ihyay inceleme sansin varmi acaba saygilar
    abiciğim kusura bakmada ben ihlas hisselerini hisseden saymıyorum.endeks görüşüme gelince: bu kadar sert alımların ardından sabah eksi bira çılş olmasına ihtimal vermiyorum. daha doğrusu saçmalık olur. sonrasına izleyerek karar vereceğiz..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ayarmı başka bir şeymi almanya türkiyeye kredi musluğunu kısacak diye haber geldi 5 kuruş birden zıpladı dolar. bakalım sabah endeks ne kadar zıplayacak aşağıya
    sen benim sistemimi biliyosun. habermiş olaymış bunlar beni hiç ilgiilendirmiyor.sadece tekniğe bakıyorum.bugün mesela uçabiliriz diye görüş bildirdiğimde dünyadan haberim yoktuherkesin bi oyun anlayışı var önemli olan icraat..

CEMAS..

YYAPI..

FROTO..

hobi olsun diye böyle paylaşımlar yapılmasına rağmen,aslında böyle hisse alınıp satılmaz.oyunu görerek ona göre pozisyon alınmalıdır. ama ben yinede bi zararımız olmasın diye macera aramak yerine defans ağırlıklı hisseler seçiyorum. bol şanslar..

Sayfa 24/45 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •