Sayfa 31/45 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

dirençler geçildiğinde aşağı destekler kıırıldığında yukarı yapar. şimdi dirençler geçildi aşağı yapıyor. vakitte erken olduğu için sabrla bekleyeceğim tepeden kağıda girilmez çünki..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ne oynadığınızı bi bilsem cevaplayacağım..
    Viopta öğlene kadar longdum, uçuş var mı diye o nedenle sormuştum... Şimdi şorta döndüm ve minimum 5.000 puan beklentim var.

Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Viopta öğlene kadar longdum, uçuş var mı diye o nedenle sormuştum... Şimdi şorta döndüm ve minimum 5.000 puan beklentim var.
    bişey diyemeyecem. ben yorumumu yaptım çünki.sabah dirençlerin geçildiğini göremediğim için al sat piyasası olur diye düşünmüştüm ama oyun sürekli değişti..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Verdiğim RAHATSIZLIK tan dolayı özür dilerim ..

cümleten hayırlı akşamlar

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Verdiğim RAHATSIZLIK tan dolayı özür dilerim ..

cümleten hayırlı akşamlar
    memnun oldum hayırlı akşamlar..

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bişey diyemeyecem. ben yorumumu yaptım çünki.sabah dirençlerin geçildiğini göremediğim için al sat piyasası olur diye düşünmüştüm ama oyun sürekli değişti..
    Sanırım ilk 1.000 puan geliyor, ilginiz için teşekkür ederim. Başarılar & iyi akşamlar

Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Sanırım ilk 1.000 puan geliyor, ilginiz için teşekkür ederim. Başarılar & iyi akşamlar
    iyi akşamlar bol şanslar..

Sayfa 31/45 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •