DEVA.. bende iyi izlenim bırakan kağıtlardan..
DEVA.. bende iyi izlenim bırakan kağıtlardan..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ENKAI..bakmayın kağıdın saldığıına buda geçti direncini. 58 kırılırsa o zaman kağıt bozuldu diyebiliriz.takip..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Hayırlı haftalar üstad kazancın bol olsun .AVGYO bakabilirmisin acaba şimdisen teşekkürler
DEVA..bu kağıda dikkat edin. eğer bugün bi numara olmazsa akşam kapanışa doğru 27 üzerinde kalması durumunda alınıp tutulmasını öneriyorum..
endekste30 asıl tehlike 32.439 kırılırsa başlar. şu an ben hala tehlike görmüyorum..
yarın sapındanmı yoksa kulpundanmı tutulursa onu bilememde endeks güzel para kazandırır..
Yer İmleri