Sayfa 74/486 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 585 - 592 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Şirketimiz hissedarları tarafından verilen bilgiye göre; Şirket faaliyetlerinin, veya varlıklarının bir bölümünün veya tamamının satışı, ya da bir şirketle birleşmesi veya bir yatırımcı ile birlikte yeni bir şirket kurulması da dahil olmak üzere, stratejik işbirliği olanaklarının araştırılması konularında, Şirketimizin hakim ortakları ile Pragma Finansal Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. arasında 19.10.2017 tarihinde bir finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamındaki gelişmeler hakkında kamu ayrıca bilgilendirilecektir.
    bak haber bu hemde sen vermişsin
    haberde şirketin satılacağı diye bir kesin bilgi yok sadece her türlü ortaklık satış yada ortaklık yapabilmek için
    bir aracı firma ile anlaşma yapmışlar
    yani illa satış yapacaz demiyor
    ha satışda olabilir ortaklıkta tabiki bunlar olana kadar kim öle kim kala.
    bu arada asparagas derken bundan bahsediyordum
    net bir şey yok yani.

2.  Alıntı Originally Posted by damlalı Yazıyı Oku
    bak haber bu hemde sen vermişsin
    haberde şirketin satılacağı diye bir kesin bilgi yok sadece her türlü ortaklık satış yada ortaklık yapabilmek için
    bir aracı firma ile anlaşma yapmışlar
    yani illa satış yapacaz demiyor
    ha satışda olabilir ortaklıkta tabiki bunlar olana kadar kim öle kim kala.
    bu arada asparagas derken bundan bahsediyordum
    net bir şey yok yani.
    kardeşim haberin neresi asparagas kap ta yaınlandı mı? evet herhalde asparagasın anlamını bilmiyorsun?

3.  Alıntı Originally Posted by habil30 Yazıyı Oku
    kardeşim haberin neresi asparagas kap ta yaınlandı mı? evet herhalde asparagasın anlamını bilmiyorsun?
    Asparagas degil asparagustur o, rib eye steak'in yaninda iyi gider Gecen hafta yabanci orani en cok artan hisse Link olmus. Tabi Citibank uzerinden alanlar ne kadar yabanci o bi soru isareti. Sirketin 9.81%'i yabancilarin elinde 31 Ekim itibariyle. 23 Ekim'de ise 5.68%'i yabancilardaymis. Bir haftada neredeyse 2 katina cikmislar. Ekim ayi basinda ise 1% bile hisseleri yokmus.

http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20171031083628037_1.pdf

4. Mum misali erimeye devam,bilançonun iyi gelmeside yalan oldu.9,60 larda bi boşluk vardı,oralara kadar gelecek herhalde,citi satmaya kalkarsa zaten 9,60 da kesmez,soluğu başladığı yerde alır herhalde.YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by swordsman Yazıyı Oku
    Mum misali erimeye devam,bilançonun iyi gelmeside yalan oldu.9,60 larda bi boşluk vardı,oralara kadar gelecek herhalde,citi satmaya kalkarsa zaten 9,60 da kesmez,soluğu başladığı yerde alır herhalde.YTD.
    Citibank alimlari 13Ekim'de basladi ve almaya basladiklarinda hisse 9.50 seviyesindeydi. Citi'nin agirlikli alimlari 10TL ve uzeri, tabi bir cepten diger cebe transfer edip alim diye gostermiyorlarsa. Eger alimlari gercek alimsa, hisse 10TL altina inse bile tekrar 10TL uzerine cikar diye dusunuyorum.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. yabancı gene 20-30 bin satıyor günlük.umarım satışları biter.

Sayfa 74/486 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •