Kağıdın işi bitti yakında iki haneler konuşulmaya başlar.buralarda tutunamazsa nereye yol alacağımı telafuz etmeyelim
Kağıdın işi bitti yakında iki haneler konuşulmaya başlar.buralarda tutunamazsa nereye yol alacağımı telafuz etmeyelim
İki kelam yazım şikayet edin arkadaşlar..
Adamlar 2 sene öncede aynısını yapıp 2M lot sattılar yine info ve invest az yi kullanarak suni hacimli malları sattılar.bu senede aynısı mı yaptılar.şikayet ettim sizde edin investen ve infodan o tarihlerde kim almış kim satmış araştırılsin.yoksa seneye bunlar bi 2 M daha satarlar
Yanlız şu var. 1M arz olup süreç bitince hisse düşmeye devam edecek diye bir kural yok. O yüzden bugün "ben demiştim" diyebler yarın o dediklerini unutabilirler![]()
160 küsür bin lot açıkci kapanmak için oduncten mal istiyor..babayı alırsın..vermeyin arkadaşlar 100 200 e kanmayin..zaten tahtaya düşürMuş adam..bide mal almadan biz den kapanacak
Selamlar arkadaşlar; bu konudaki cehaletimi hoş görerek bana açıkcı neden olunur karı nedir ne işe yarar zararı nedir ve ayaz beyin dediği gibi 160k açıkçı bu miktarı neden kapatmalı gibi minimum şekilde bilgi verebilirseniz bende yeni bilgiler öğrenmiş olurum malum çakal olamadığımız için buralardayız bari ne naneler yendiğinin farkına varalım.Şimdiden bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim; hayırlı günler dilerim.
Bildiğim kadarı ile açıkçi tahtaya dadanir elinde olmayan lotla satış yapar tahtayi düşürür..sattığı mal kadar en alttan almaya çalışır..aldığında kapanır.yada tahtadan almaz çünkü fiyat yükselir.oda ödünç piyasasından mal alır..kirasını verir kapanır.oyüzden acikci zaten mali basarak sana zarar vermiştir hissesi dusurmustur birde senden cuzi miktara Kiralar malını ..komisyonunun sana verir.mal bulamaz ise mecbur tahtadaki kapanır..
Lakin bu hissede açık yapanda bunlar.hisseleri yüksekten satıp sonra açıkla para kazanıyorlar.İlk güne bakın.invest az ve info ertesi gun kapandi..yoksa açık sayısı çok olsa sağlam bir oyuncu açıkçası batırır
Yer İmleri