Sayfa 216/672 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Açığa satış yapan da alıcı da ağırlıklı finansman ve piramit, zaten an çok işlemi bunlar yapıyor, zaten dün günlük hacmin yüzde 80i, ayrıca global, garanti, ak, meksa, yapı kredi, doyçe, ubs, finans, işlem yaptıkları diğer kurumlar, bu kadar işlem niye yapılıyor, hisse değer olarak çok düşük olmasına rağmen, neden yeni alıcı gelmiyor, aklım almıyor.

Açığa satış işlemlerinde amaç, takası karıştırmak, yabancı satıyor süsü vermek olabiliyor, eğer borç verilen hisse yabancı takasından çıkıyorsa ki görünen o.

2.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Açığa satış yapan da alıcı da ağırlıklı finansman ve piramit, zaten an çok işlemi bunlar yapıyor, zaten dün günlük hacmin yüzde 80i, ayrıca global, garanti, ak, meksa, yapı kredi, doyçe, ubs, finans, işlem yaptıkları diğer kurumlar, bu kadar işlem niye yapılıyor, hisse değer olarak çok düşük olmasına rağmen, neden yeni alıcı gelmiyor, aklım almıyor.

Açığa satış işlemlerinde amaç, takası karıştırmak, yabancı satıyor süsü vermek olabiliyor, eğer borç verilen hisse yabancı takasından çıkıyorsa ki görünen o.

acaba bir kaç aya 2 - 3 TL olacağını düşünüp herkese sattırıp düşükten alıp kağıdı kaldırma gibi hedefleri mi var acaba?

BIST Endeksleri icinde GYO endeksinin en ucuz endekslerden biri oldugu herkesce bilinirken,

GYO endeksinin icinde haliyle tahta fiyatları sürünen birçok hisse var iken ve

GYO endeksindeki sürünen bu hisselerin fiyatları bir türlü başlarını kaldıramıyor iken ve

GYO hisselerinin böyle olmalarına rağmen endeksin 120 bine dayandığı şu günlerde GYO sektöründe dahi 0.50 P/DD altında hisse kalmamış iken,

Son olarak İŞGYO hissesine en yakın hisse olan ve onun da ucuz olduğu konuşulan EKGYO hissenin P/DD dahi 2.82 TL Tahta fiyatı ile 0.90 seviyesinde iken

İŞGYO tahtasının 1.36 TL işlem fiyatı ile 0.39 Piyasa defter değerinde çakılıp kalmasının gerçekten inanılmaz, dengelere ve akıllara aykırı bir durum olduğu kanaatindeyim.

Bu büyük ve dev bir kavram kargaşası bence.

Üstelik böyle çakılı durmasına rağmen endeksin hiç bir coşkusuna da tepki alımı çerçevesinde; bir tek seans dahi cevap vermemesinin de ayrıca hop oturup hop kalkılacak ve ağızları hayretten açık bırakacak bir husus olduğunu düşünüyorum.

Sevgi ve saygılarımla.
    Son düzenleme : RAINBOW; 07-11-2017 saat: 12:53.
    Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by RAINBOW Yazıyı Oku
    BIST Endeksleri icinde GYO endeksinin en ucuz endekslerden biri oldugu herkesce bilinirken,

GYO endeksinin icinde haliyle tahta fiyatları sürünen birçok hisse var iken ve

GYO endeksindeki sürünen bu hisselerin fiyatları bir türlü başlarını kaldıramıyor iken ve

GYO hisselerinin böyle olmalarına rağmen endeksin 120 bine dayandığı şu günlerde GYO sektöründe dahi 0.50 P/DD altında hisse kalmamış iken,

Son olarak İŞGYO hissesine en yakın hisse olan ve onun da ucuz olduğu konuşulan EKGYO hissenin P/DD dahi 2.82 TL Tahta fiyatı ile 0.90 seviyesinde iken

İŞGYO tahtasının 1.36 TL işlem fiyatı ile 0.39 Piyasa defter değerinde çakılıp kalmasının gerçekten inanılmaz, dengelere ve akıllara aykırı bir durum olduğu kanaatindeyim.

Bu büyük ve dev bir kavram kargaşası bence.

Üstelik böyle çakılı durmasına rağmen endeksin hiç bir coşkusuna da tepki alımı çerçevesinde; bir tek seans dahi cevap vermemesinin de ayrıca hop oturup hop kalkılacak ve ağızları hayretten açık bırakacak bir husus olduğunu düşünüyorum.

Sevgi ve saygılarımla.
    Tum bunların bır tek acıklaması olabılır.Operasyon oncesinde hisse toplayabilmek icin asagi yonde kurulan baski.Baska bir anlam vermekte zorlaniyorum.Y.T.D

5. valla operasyon falan anlamam bugun 36dan, 35den yuklu aldim,

Martta kirami bekleyecegim, hadi bu adamlar aciga satip falan operasyon yapiyor, ya suru gibi onlara katilanlara ne demeli.
    Satan kendi bilir.

Mevduattan daha garantili bir yatirim yaptim. Hersey gumler ama gayrimenkullere bisey olmaz.

6. Çok uzun zamandır takibimde olan bu kağıdı alma konusunda 2 defa düşünüyorum.
    Siz bu piyasa stresinde yatırımlık gayrimenkul alır mısınız? Bir de hazır müşterisi var dediğimiz şirketin
    Fıstık gibi gökdeleni tamamen kiralanamadı.
    Yönetim tsgyo'da beceriksiz çıktı.
    Kira topladığı yeri sattı.

Defter değeri balon olabilir mi?

7. Bugün endeks %1 aşağıda. ISGYO sağlam duruyor. Dibini buldu mu ne?
    Isgyo: 1,35-1,36 TL
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

8.  Alıntı Originally Posted by kucukortak Yazıyı Oku
    Çok uzun zamandır takibimde olan bu kağıdı alma konusunda 2 defa düşünüyorum.
    Siz bu piyasa stresinde yatırımlık gayrimenkul alır mısınız? Bir de hazır müşterisi var dediğimiz şirketin
    Fıstık gibi gökdeleni tamamen kiralanamadı.
    Yönetim tsgyo'da beceriksiz çıktı.
    Kira topladığı yeri sattı.

Defter değeri balon olabilir mi?
    Kiraci is bankasiysa ve yillik kira degerinin 6 katindan satarlarsa alirim.

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bugün endeks %1 aşağıda. ISGYO sağlam duruyor. Dibini buldu mu ne?
    Isgyo: 1,35-1,36 TL
    35teki emirleri silip kalanlara tek kalemde sattilar

Sayfa 216/672 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •