Sayfa 162/948 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Ne bilançosu arkadaş ? Ayrıca Citi miti takılma o mal spek mali. Yıllardır aynı oyunu oynar.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben spek falan anlamam.bilançoya bakarım.bilanço hisse başına 30.60 kuruş kar diyor.bunun daha 4.çeyreği var.spek isterse bütün malını versin.piyasa bunu karşılar.borsa şirketlerinin % 90 ında köpük oluşmuş.bu hisse daha değerinin çok altında.yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by kurtdere Yazıyı Oku
    Ben spek falan anlamam.bilançoya bakarım.bilanço hisse başına 30.60 kuruş kar diyor.bunun daha 4.çeyreği var.spek isterse bütün malını versin.piyasa bunu karşılar.borsa şirketlerinin % 90 ında köpük oluşmuş.bu hisse daha değerinin çok altında.yatırım tavsiyesi değildir.
    spek takip edeceginize yatırımcı olmayı ögrenmeliyiz yatırımcı olamazsak borsada para kazanmak çok zor.

4. O zaman yenisin. Izle bakalım kanser mi ediyor verem mi??

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    o zaman yenisin. ızle bakalım kanser mi ediyor verem mi??

Sm-n900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    geçen yıl alka hissesi bu fiyatlarda iken birileri sizin gibi yazıyordu lakin 6.20 tl.den koşturarak alka aldılar.'yeni' olayına gelince '1987 karaköy de tezgahta hisse satıp alırken size hiç rastlamadım.' kimin yeni olduğuna tarih karar versin.

6. Hisse nete yeni üye olmak yeni yatırımcı olma anlamına gelmez..

7. Yeni derken silvr i kastettim. Malum kağıtlar hep uçtu borsada geriye pek kağıt kalmadı. Normal olarak biraz inceleme yapanlar burayı keşfedecek. Bu arada aramızda 3 sene varmış. Ne güzel. Bu kağıdın Speki patron dur. Bunu takip edenler iyi bilir. Istesekte istemesekte bu Speki malesef tanımak zorundayız. Malın çoğu onda kontrolde malesef kendisinde. Bakkal hesabıyla o rakamlar zaten normal, dolar bazlı zirvesi çift hane. Ama ortalık kötü kriz, savaş vs. Ortalık karıştı mi ne olsa kurtarmaz.

Sayfa 162/948 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •