Sayfa 20/367 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Abi sinci hadise sudur,

Hedef 36.000 puvandi. 36.600 puvani verdi. Sinci oturdum dusundum, kontratlari virsem yerine ne alcem?

Konjuktur yeniden shortlamayi icap ettiriyor.

Nolcak yani, bu endeks yeniden 114.000'e mi gitcek? Niye gitsin abi?

Sonra nerden shortlacen?

Inersen pinemiyon. Buyur abi, adam tuluk geydirip, cikarirken pozisyonunu bir kaybetti, oyle kaldi ortada.

94.000'den 104.000'e gidende, short puzisyonda 4 ay oturmus edamiim...

35.000 puvan kar var, lem 20.000'e dusse ne olur? Koyarsin 5.000 puvan yokari estop, oturursun abi. Yakina koyarsan stoplatir.

Cunku asagida bir 40.000 puvan marj var abi....36.000 puvani almisim. Niye 76.000 puvani almayem?

2. Faiz artisi dedikodulari var. 0, 25 diyolla...

3. Uğur Gürses: Bugün "OHAL'i kaldırıyorum" deyin, döviz kuru palas pandıras düşer...
    Bu ekonomistler onceden boyle konusmuyorlardi. Jeopolitiklestirdiklerimizden...

4. Devlet Bahceli'yi de ekonomist yapecez...

Dolar her gün yükselerek,ne yapmak,nereye varmak istemektedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,557
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi sinci hadise sudur,

Hedef 36.000 puvandi. 36.600 puvani verdi. Sinci oturdum dusundum, kontratlari virsem yerine ne alcem?

Konjuktur yeniden shortlamayi icap ettiriyor.

Nolcak yani, bu endeks yeniden 114.000'e mi gitcek? Niye gitsin abi?

Sonra nerden shortlacen?

Inersen pinemiyon. Buyur abi, adam tuluk geydirip, cikarirken pozisyonunu bir kaybetti, oyle kaldi ortada.

94.000'den 104.000'e gidende, short puzisyonda 4 ay oturmus edamiim...

35.000 puvan kar var, lem 20.000'e dusse ne olur? Koyarsin 5.000 puvan yokari estop, oturursun abi. Yakina koyarsan stoplatir.

Cunku asagida bir 40.000 puvan marj var abi....36.000 puvani almisim. Niye 76.000 puvani almayem?
    Ayvagübek li nöri abim...
    Selamlar...
    Nörüyon yaw bea... Havalar soğudu ... Gar bilem yağdı bi yellere... Daha şortunannay mı uğraşıyon...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

6. http://www.yurtgazetesi.com.tr/m/yas...ik-h60433.html

Madonna'nın 18 yaşında çektirdiği çıplak fotoğraflar açık arttırmada
    Artik degil, ben aldim...

Disil güc...

7. Çalışır mı acaba

8. Calisir mi acaba
    Calistirirlarsa calisir abi. Seneler once bir analez yapmistim, Imkb acilandan o gune tum obolari tespit ettim ve calisanlarin yuzdesini bulmustum. Sonuc hayret vericiydi. % 50-50...Fakat imkbyi donemlere ayirinca, periyodik hareketin oldugu donemlerde, obolar % 80-90 calisiyordu. Iste bu forumda, buba bey gibin parayi bulanlar var ya iste bu donemlerde perayi bulmuslar. Emme halen farkinda degiller. Twiterdan takip ediyon unlari, yazdiklari twitlerden anliyorum. Gecmise ozlem var, Cingirakli Yalcin Hocam gibi goruyon.

Twiterda bir de prelector vaaaa...Bu daha degisik birin, hayal dunyasi genis, sanatci bir kisilik, grafiklere sanatci gozuylen bakabiliyor. Onun grafigi asagida. Zirf fiyat var, ne destek var ne direnc. Ben bakinca asagida 91.000-92.000 goruyon. O yokariyi goruyor.

Ali Ihsan Goker
    @aihsan_goker
    ·
    1 sa
    Istanbul'da bütün inşaatlar şu an dursa bile 2 yıllık satışı karşılayacak kadar satılık ev var. Faizler neden artamaz sorusunun cevabı burada.
    Abi sinci sormamiz gereken soru bence sudur: Turkiya endeksi niye 115.000 ossun????

Bence 91.000-92.000 cok uygundur ve makuldur.

Cuvabi yukaridaki twitin icinde aramamiz lazim. Yaliniz twitte bence abarti var.

Sayfa 20/367 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •