Sayfa 162/469 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. değişiklik olsun bari.... YASAL DEĞİLMİŞ AMA , BİZDE UYALIM FURYAYA.....

40 KURUŞA HİSSE İSTİYORUM......

40 AY , HER AY 1 KURUŞ TAKSİTLE......

bu hissenin adam olması 3 YILI BULUR BENCE......

hesabıma mail atan arkadaşım 5060
    lotunu gördüm pazartesi gereği neyse yerine gelecek söz verdiğim gibi... mailime bilgilerinizi de atın ..

murat doğan

05452990902
    muratdogan7887@gmail.com

not: Tebligat tarafıma ulaşmadığı için 018 pazartesiye kadar ek bir kararla uzattım.. 666 rumuzlu arkadaşım bu forumda senin malını alacak en iyi fiyatı verecek sadece ben var ara görüşelim.. her 5000 lota 1 pakette RİZE TURİST ÇAYI HEDİYE EDİYORUM... BAK ŞİMDİDEN 5 KĞ ÇAY1 PAKETTE ŞEKER KAZANDINIZ... PROMOSYON HANİ A 101 , BİM , ŞOK YAPIYORYA BENDE YAPIYIM... YTD
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    değişiklik olsun bari.... YASAL DEĞİLMİŞ AMA , BİZDE UYALIM FURYAYA.....

40 KURUŞA HİSSE İSTİYORUM......

40 AY , HER AY 1 KURUŞ TAKSİTLE......

bu hissenin adam olması 3 YILI BULUR BENCE......
    hisse iflas etmiş(şu an itibarıyla)iflas etmiş hisse 3 yıl sonra nasıl düzelir...

4.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    hisse iflas etmiş(şu an itibarıyla)iflas etmiş hisse 3 yıl sonra nasıl düzelir...
    doğru söylüyosun, vazgeçtim almaktan.....ALLAH RAZI OLSUN senden.

büyük bilginle AYDINLATTIN BENİ......

dip not: zaten hisse falan ALMAYA NİYETİM YOKTU.......

VADELİ OLARAK ÖNERDİĞİM 40 X 1 KURUŞUN , ŞU ANKİ NET DEĞERİ 28 KURUŞ EDER. bankadan 28 kuruş kredi çeksem, 36 ayda 40 kuruş bankaya öderim çünkü.

nasılsa SATMAZSINIZ DİYEREK, size fahiş fiyat önerdim....NEYSEKİ SATAN ÇIKMADI.

bu hissenin şu anki ederi 5 kuruş bile değil....

5. Büyük bilgimle aydınlandın....artık ışık saçarsın... Ne güzel denizdin derya oldun, sonra umman olursun sonra asıl olduğun yere... Hiç olursun...

Alıntı Originally Posted by mahulli Yazıyı Oku
    büyük bilgimle aydınlandın....artık ışık saçarsın... Ne güzel denizdin derya oldun, sonra umman olursun sonra asıl olduğun yere... Hiç olursun...
    sayın mahulli konu nerden nereye gidiyor ben salı günü gerekçeli iflası burada yayınlıyacağım Rahat olun... Genyh denildiğinde herkese hitap eden tek isim var sayın murat doğan yani ben deniz son 6 ayda beni arayan tüm yatırımcıların işini hallettim isteyene bilgi verdim isteyene hisse verdim isteyene para verdim sizde ne istiyorsanız alo murat doğan servisini arayarak yardım talep edebilirsiniz... Hissemi satmak istiyorsun söz alıyım bu sitede verilen fiyatın tam %400 katını vererek alıyım... 0,20 Hissemi istiyorsun onuda verelim bilgimi istiyorsun onuda verelim...ama artık şu huyundan vazgeç biliyormuş gibi görünüp hiçbirşey bilmemek en kötüsü bu saygılarımla ytd
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

7. Murat bey ne demek istediğinizi anlayamadım, biraz "çatta patta" yazöıyorsun,sen ve deniz rumuzlu aynı kişimisiniz diye düşündüm, yok biriniz daha mübaşir veya adliye müstahdemi, biriniz, çok gizli bilgilere sahip, hatta müjdatın bile sahip olmadığı bilgiler havası. içindesiniz.. Aslında iki figürde müjdata yaranma gayreti içindesiniz.... Umarım bir harçlık koparırsınız... Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Murat bey ne demek istediğinizi anlayamadım, biraz "çatta patta" yazöıyorsun,sen ve deniz rumuzlu aynı kişimisiniz diye düşündüm, yok biriniz daha mübaşir veya adliye müstahdemi, biriniz, çok gizli bilgilere sahip, hatta müjdatın bile sahip olmadığı bilgiler havası. içindesiniz.. Aslında iki figürde müjdata yaranma gayreti içindesiniz.... Umarım bir harçlık koparırsınız... Ytd
    harçlıkla İŞİMİZ OLMAZ....

hiçbi şeyin HAVASINDA DEĞİLİZ......BİLDİĞİMİZ TEK ŞEY, HUKUK....bu konuda BENDEN DAHA YETENEKLİ olan kişi sayısı, koca TÜRKİYE de , 3 yada 5 kişidir. ( örnek vermek gerekirse Müjdat Kardeşime 400 bin liralık kıyağı burdan , çıkar beklemeden verdim)

hukuk ve kanunu kullanırım ve DİLEDİĞİM KİŞİYİ ( eğer imkan varsa) , köşeye sıkıştırırım. ( örnek: hakkında dava açılmış, TEK FORUM KULLANICISI BİZZAT BEN OLUYORUM) kap bildirimi yayınlamıştık burda......size koca holding patronları dava açsa UYKUNUZ KAÇAR, BEN SADECE GÜLER GEÇERİM.....

Sayfa 162/469 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •