Sayfa 57/413 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 449 - 456 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. sayın temple sizce bryat ikili dip formasyona göre hareketine devam edebilir mi? yoksa hareket bugünle sınırlı mı? malum borsa çok kötü.

2.  Alıntı Originally Posted by sancak_34 Yazıyı Oku
    sayın temple sizce bryat ikili dip formasyona göre hareketine devam edebilir mi? yoksa hareket bugünle sınırlı mı? malum borsa çok kötü.
    niçin borsa çok kötü bu yıl üç kat yaptı en ağır kağıtlar dahi..tüpraş, thy gibi.. bizimkisi onların yanında tüy siklet

3.  Alıntı Originally Posted by temple Yazıyı Oku
    asibey hazır sizi bizim ıssız odamızda yakalamışken ... Bryat ın hareketine kanıp BRSAN a yüklenmeyin derim..mal çıkabilirler yine.. malum sağlam adam değiller..
    Ufak ufak ısırıyorum hocam 2 dolar a gelirse ham yapicam gelmezse kendi bilir . Artık acıdan zevk alır oldum ruh halimi.degistirdi bu .

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bugünlerde demek istedim. yada ben başka hissede kaybettiğim için...

5. Temeli sağlam olmayan ya da vob a katkısı olmayan -30 endeks-dışı kağıtlar da kaybetme ihtimaliniz fazla ,döviz de gidecek fazla yer kalmayınca ordan çıkan para böyle sağlam şirketlere girer ,girerken de sığ olduğu için ,böyle anomoliler oluşur zaman için de düzelerek devam eder.

6. Döviz bitti demiyorum,fazla yeri kalmadı.yanlış anlaşılmasın.

7. srytt.png soldakı alım lotlarına bakın tahtayı biri eline almışş..ytd

8. Kendi kendine yükselen tahta olurmu arkadaşım,tabi ki buranın da yapıcısı var.

Sayfa 57/413 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •