Sayfa 294/690 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. kimse kalmadı 3-5 kişi yorum yapıyor çek şunu 1,5-2 ye al malını başına çall kan kusturdun cengaver senin gibi patronun....

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Eee baykanki aramıza katılmadın galiba. Cenk'in ne anasının gözü olduğunu görünce gözün korktu herhalde. Cenk deyip geçme. Adamı eşşeğe ters bindirir o. 6 yıldır yaptığı gibi. Bizi sorarsan biz artık Tanrının kılıcının Cenk'in üzerine inmesini bekliyoruz. Belki bir yerde tepesine yıldırım düşer, ne bileyim belki çarpılıp çont falan olur.
    evet henüz katılmadım
    siperde bekliyorum
    31 i bekliyorum

çok fantastik ama
    ordan girmeyi planlıyorum
    el mahkum
    yorumları okuyunca
    olmamısı için hiç bir neden yok
    daha ucuza almak varken
    daha pahalıya neden maliyet yapayım ki

bay ceng verirse alırım
    sizide kurtarırım
    ondan
    parada sıkıntı yok
    çizerim yani
    bay cengide
    hissesinide

3.  Alıntı Originally Posted by bay kanki Yazıyı Oku
    evet henüz katılmadım
    siperde bekliyorum
    31 i bekliyorum

çok fantastik ama
    ordan girmeyi planlıyorum
    el mahkum
    yorumları okuyunca
    olmamısı için hiç bir neden yok
    daha ucuza almak varken
    daha pahalıya neden maliyet yapayım ki

bay ceng verirse alırım
    sizide kurtarırım
    ondan
    parada sıkıntı yok
    çizerim yani
    bay cengide
    hissesinide
    Sen 31'e beklersin de Cenk o kadar indirir mi ona bakmak lazım. Cenk senin alacağın fiyatlara indirmez bence. Alacaksan biraz yüksekten gir. Malum Cenk lot lot toplamanın derdinde. Epeyde topladı ama aç gözlü işte. Hepsini alacağım diyor. Hepsini alabilir mi göreceğiz bakalım.

0,38 e veriyor almak isteyene
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

5. Acaba gerçekten veriyor mu yoksa blöf mü yapıyor. Alıcı girip denemek lazım.

6. Kanki bi yaz bakalım 117 bin alışı verecek mi? Biz alırdık ama bu imansız son kuruşuna kadar soydu bizi.

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Kanki bi yaz bakalım 117 bin alışı verecek mi? Biz alırdık ama bu imansız son kuruşuna kadar soydu bizi.
    Üstad hiç belli olmaz verir kucağa.. yarın bi taban yaptırıp geri almaya çalışır
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Az önce denedim tabana izin vermeyen birileri var..35te karşılıyorlar.Sn bay kanki 35e bile biz alırız diyorlar , 31 zor biraz

Sayfa 294/690 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •