Sayfa 234/652 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Evet hissemiz ufak bi hareketten sonra eski uyuzluğuna dönmüş bulunuyor Umarım bu hareketi sindirmesi uzun sürmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. NEDEN UMUTLU OLMAK LAZIM?
    Bölünmeden önce en son elimde kalanları 1,39 dan satmıştım.Büyük bir zarardı.2011 den beri her anını izleyen ve O.A'nın ve patronların tüm numaralarını görüp göğüslemeye çalıştım ve sonunda pes ettim.Pes etmemin en büyük sebebi;kendi kurdukları ve özsermayesini bile kaybetmiş 5K yapıyı Gentaş'a satmaları ve 4k Yapıdan da Gentaş'a istedileri fiyata hisse alıp şirketin içini boşaltmalarıydı.Bu insanlar dürüst olsalardı hilafsız Gentaş borsanın yıldızı olurdu.Ama değiller ve hiç olmadılar.
    O.A uzun süre hisse topladı ve senedi bir taraftan da o mahvetti.Ama patronların son numaralarından sonra o da dayanamadı ve kanımca spekliğe veda etti.Zira onun için Cemtaş daha önemliydi.Cemtaş'a odaklandı.
    Bölündükten sonra 1,35-1,40 arası bir miktar Gentaş aldım.Buna gerekçe olarak da.Hem zaten şirketi daha ne kadar yolacaklar? diye düşündüm.5K yapıdan aldıkları mülk de sonuçta Gentaş'ın bilançosunda.Diğer Taraftan İtalya'daki Liri sonlanınca oraya aktarılan paranın akıbetini düşünmeyecektim.Sonuçta orada da bina vs.Kaldı.Bunlar artı değerler.
    Ve sonra Genpaz'daki bir kısım hisseleri satma numaraları( ki kendi hesaplarına aldılar).Hele akrabalarından olan çok küçük ortakları hisse sattırmaları yok mu? bu bile şeytanlıklarını sonuna kadar nasıl kullandıklarını gösteriyordu.Bir süre sonra Genpaz'daki diğer hisseleri de yine satışa konu edebilirler ama önemi yok.
    Burada en cezbedici taraf;ürettikleri ölmez yitmez ürünlerin ve her zaman talep görür olmasıdır.En kaliteli ürünlerdir.Sürekli gelişme içinde bir fabrikadır.Bu yönlerini takdir ediyorum.
    Paraları çok.Hisseyi bu fiyatlardan bile toplayıp arkadaşların yazdıkları gibi yeni bir Yataş neden olmasın?Ama tabiiki daha çok engebelerle karşılaştıracaktır yatırımcıları.

Asla yatırım tavsiye amaçlı bir yorum değildir.

3. iyice sıkıştı..yön tayini gerekiyor..

4. Yön sıkıştıysa , en sevdiği yön olarak aşağısını tercih eder. Patron çıkanı değil durmayı ya da düşmeyi sever.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    özüne döndü...

6. Takas paylaşacak birisi var mıdır ?
    Derinlik

7. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bugin 1.70 veya 1.71 kapatacagi buradan anlaşılıyor

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 234/652 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •