Forumu uzun süredir takibediyorum. Arsa yorumlarının genelde Eskişehir yolu üzerinde yoğunlaşıyor. Eskişehir Yolu 'da yer alan Dodurga, Şehitali, Yapracık, Ballıkuyumcu gibi bölgelerin yatırımcılar için önemli olduğu da bir gerçek. Ancak Ankara sadece Eskişehir Yolundan ibaret değil. Buradan hiçbirşey olmaz dediğim yerlerden m2 si 10-15 TL ye yer alıp 1-2 yıl sonra 4-50 TL'ye satan ve gözde bölgelere yatırım yapanlardan çok daha fazla kazanç sağlayan insanlar tanıdım. Bu nedenle diğer bölgeler hakkında da bilgisi olanların paylaşımlarının katkı sağlayacağını unutmamak lazım.
Mesela, Yuva Köyü Anteksli Bölgeler (Konut ve Sanayi) hakkında katkıda bulunacaklar da vardır. Anteksli Bölgelerin imar planı daha önce iptal olmuştu. Mahkeme kararıyla tekrar iptal olmuş, yeni 1/1000 uygulama imar planı Yenimahalle Belediyesinde askıya çıkarılmış. Akabinde de parselasyon tekrar yapılacak. Bu bölgeye ilişkin imar planı kabaca 1/3 oranında konut, 2/3 oranında sanayi içeriyor. Konut bölgesi, Çakırlar'ın hemen kuzeyinde, çevre otoyolu altında kalıyor. Sanayi Bölgesi ise, İvedik ve Ostim'in kuzeyinde çevre otoyolu altında kalıyor. Oldukça kıymetli ve gelecek vaadeden bir yer olduğunu düşünüyorum.
Bu alanla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşmalarını bekliyorum. Selamlar. Bol kazançlar...
Eski dodrga 2269,sehitali 2301 de yerim var.guncel durumu imari fiyati ne kadardir???
Sayın ulusoy,2007 parsel Yapracık sol imarına girmemektedir.1/25000 lik imar planında orta yoğunlukta konut alanında yer almaktadır.M2 fiyatı hakkında ise özel msj bölümünden bilgilendirme yapacağım.Fiyat konusunda forum içerisinde bazı sıkıntılar yaşanabiliyor çünkü.İyi günler dilerim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgilendirme için Emlak 06 kardeşime teşekkür ederim.
Ankara da yeni imar geçen mavi göl den arsa alınabilir.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ankara yenimahalle memlük köyünde dede den kalan arsa var oraların istikbali nedir
Yer İmleri