Sayfa 59/777 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 465 - 472 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. 6 suçlamadan 1 inden ceza almayacak diğer 5 inden suçlu bulundu..

Dolar de beklediğim hareket gelmedi şimdilik..

Suçlu bulunursa daha yüksek bi tepki bekliyordum 3.80 leri geçeriz demiştim ama 3.78 de..

11 nisan da da sanırım cezası açıklanacakmış..

Yarın işin rengi daha iyi belli olur diye düşünüyorum..

Adam adına üzüldüm en dış kapının dış mandalı idi ceza buna kesildi..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    6 suçlamadan 1 inden ceza almayacak diğer 5 inden suçlu bulundu..

Dolar de beklediğim hareket gelmedi şimdilik..

Suçlu bulunursa daha yüksek bi tepki bekliyordum 3.80 leri geçeriz demiştim ama 3.78 de..

11 nisan da da sanırım cezası açıklanacakmış..

Yarın işin rengi daha iyi belli olur diye düşünüyorum..

Adam adına üzüldüm en dış kapının dış mandalı idi ceza buna kesildi..
    dur bakalım,3 ay daha ABD TR yi süründürecek. fetö ile olmadı bu sefer ekonomik olarak planlar yapılıyor. rusya hariç abd nin ekonomik olarak yıkmadığı ülke yok. rusya bile o kadar yeraltı kaynağı ile çok zorlandı.abd rusyayı dara düşürmek için petolü 50$'a indirdi. ABD işte böyle bir güç.

3. Durun daha yeni başadı. 4 bakanı işin içine katar dosyayı birleşmiş milletlere gönderebilir o zaman işin boyutu çok değişir. Nisanı bekleyin.

Kötümserler haklı çıkar, iyimserler para kazanır..

Gund'a gelsin..

- Bu yıl için para bulmanın zorlaşacağına dair analizler var. Siz nasıl bir öngörüde bulunuyorsunuz?

Şöyle bir kıyamet senaryosu dillendiriliyor: FED faiz artırımına devam edecek. Avrupa Merkez Bankası'nın da parasal genişlemeyi durduracağı belirtiliyor. Ancak dünyada dolaşıma çıkmış da 4-5 trilyon dolar para var. Bunu ne kadar sıkılaştırırsanız sıkılaştırın ne kadarlık bir süre içinde bu parayı çekebileceksiniz? Öyle ben 2018'de, 2019'da bu paranın çekilebileceğini düşünmüyorum. Bir şey daha söyleyeyim; dünya ekonomik sistemi bu paralara alıştı. Vücuda girmiş kan gibi... Enflasyon nedeniyle bu parayı azaltma ihtiyacı olabilir ama dünyada verim artışının olduğu, insanların alıştığı yaşam standardının altına da kolay kolay inmeye razı olmayacağı da bir gerçek. O nedenle ben 2018'de para bulmak açısından çok önemli zorluklar olmayacağını düşünüyorum. Elbette zorluklar olabilir ama bu böyle kıyamet senaryosu ölçeğinde değil. Bütün mesele şu; o paradan siz ne kadar pay alabileceksiniz? Para çok olmaya devam edecek. Peki siz o büyük pastadan ne kadar pay alabileceksiniz. Ortamınız buna ne kadar uygun?

https://www.dunya.com/is-dunyasi/dem...-haberi-397017

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Durun daha yeni başadı. 4 bakanı işin içine katar dosyayı birleşmiş milletlere gönderebilir o zaman işin boyutu çok değişir. Nisanı bekleyin.
    Valla bnm içime de bu tarz bi şüphe düştü
    Çünki böyle saçmalık anca is i uzatmaya altın gol e götürmeye niyetliysen olur
    .adam . Kirli para aklama istirakinden suçlu
    . Kirli para aklamadan suçsuz
    Öteki zate tanık korumada ismi gecmio
    Salaga yatıp bakın efenim
    Suç var fayilleri bulamıyok ayağına yatarsalar
    O zmn hapı ayakta içeriz
    Çünki geçmişten belli ki
    Sado iyi biri değildi ama olmayan kimyasal i allem kullem var gibi gostettirttiydiler
    Bi de Yurdum İnsanı hala batıya hayran
    Batı Batsın be
    Her işleri fitne fucur 3 kağıt
    Hayavansever ve doğa korumacilar diye
    Az bi olumluluk var diye komple olumsuza ozenilmemeli
    Her özenen ozenildigi gibi olur ennihayetinde

Sn. Pilavlı'nın izniyle buraya da alayım:

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sn Selka, kaynak nereden bulunacak demişsiniz, koskoca işsizlik fonu var, ne zamandır hükümetin ağzını sulandırıyordur ballı ballı orada duruyor, bir khk ile halledilir o iş..
    Oohhhoooo şu işsizlik fonu ne kadar kaldı, merak ediyorum..

Sulanan sulanana..Uzun zaman oldu, yukarıdan emir gelmişti bir kısmını GAP'a aktarın diye..ve aktarılmıştı..

Ne kadarının nerede olduğunu bilen var mı?

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    KGF ile dağıtılan kredileri de geri ödenecek diye düşünmeyin, artık piyasa değişti, borç/kredi ödeme yok, borç/kredi çevirme var, aradaki faiz farkını ödemek kafi, vadesi geldikçe yeni krediyle eskiler ötelenecek. Arada ötelenemeyen olursa da küçük küçük zamana yayılarak batacak etkisi sınırlı olacak.
    Whay birde zombi şirketler, zombi ekonomiler ha....Havalar hep güneşli gitmez, ya kapatırsa....

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sn. Pilavlı'nın izniyle buraya da alayım:

Oohhhoooo şu işsizlik fonu ne kadar kaldı, merak ediyorum..

Sulanan sulanana..Uzun zaman oldu, yukarıdan emir gelmişti bir kısmını GAP'a aktarın diye..ve aktarılmıştı..

Ne kadarının nerede olduğunu bilen var mı?

Whay birde zombi şirketler, zombi ekonomiler ha....Havalar hep güneşli gitmez, ya kapatırsa....
    flakk. diye bir uyşturucu var gençleri zombiye çeviriyor,bu KGF de şirketleri zombiye çeviriyor. bu da bir uyuşturucu

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    flakk. diye bir uyşturucu var gençleri zombiye çeviriyor,bu KGF de şirketleri zombiye çeviriyor. bu da bir uyuşturucu
    KGF yeni bir deterjan mı..sonra biz yapmadık dış mihraklar yaptı olur..

Hele hele Japonya örneği ortada dururken..hala durumu toparlayabilmek için QE'lere devam ediyorlar..

Bizim para ''hard currency'' de değil..bakalım ne olacak bu işin sonu ..

Sayfa 59/777 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •