Sayfa 297/690 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Batan geminin malları ... kaçtan aldın da bu fiyata satıyorsun bay kanki hala takipte misiniz? Buyrun diyor yine bay Cenk .. .. o 37ye yazıyor siz de arada 1 kademe aşağısına 100 bin alış giriyorsunuz..bunun adı blöf.. satmak isteyen 1 kademe aşağı da satabilir, ya da almak isteyen ha 36dan almış ha 37den..

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2. Ağalar birbirlerini tartıyor. Ne onun almaya niyeti var ne de ötekinin satmaya. Baykanki 37'den alıcı olsa Cenk satış emrini geri çeker. Cenk 36'ya verse Baykanki alış emrini geri çeker. Bu pazarın kötü tarafı bu tür oyunlara olanak tanıması. Emir ver geri çek emir ver geri çek. Bildiğin otun. İnşallah bir an önce bu oyunlara son verirsiniz. Vermezseniz de sonsuza kadar birlikteyiz. Siz oynarsınız biz izleriz.

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Ağalar birbirlerini tartıyor. Ne onun almaya niyeti var ne de ötekinin satmaya. Baykanki 37'den alıcı olsa Cenk satış emrini geri çeker. Cenk 36'ya verse Baykanki alış emrini geri çeker. Bu pazarın kötü tarafı bu tür oyunlara olanak tanıması. Emir ver geri çek emir ver geri çek. Bildiğin otun. İnşallah bir an önce bu oyunlara son verirsiniz. Vermezseniz de sonsuza kadar birlikteyiz. Siz oynarsınız biz izleriz.
    Tam olarak bu işte üstad.. Anca birbirlerine gözdağı verirler
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Selim hocam , Venedik üstad buralarda mısınız? Birkaç arkadaş da geçenlerde çıktıklarını yazdılar Yoksa yükselbey ile başbaşa mı kaldık? Bay kanki de bi esti gürledi sonra kabuğuna çekildi Kaderimizle başbaşayız anlaşılan

5. Bu ******** kağıdı takip etmeye gerek bile yok. Diğer hisselere bakıyoruz. Burda da Mahsun çalsın Cango oynasın.

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Selim hocam , Venedik üstad buralarda mısınız? Birkaç arkadaş da geçenlerde çıktıklarını yazdılar Yoksa yükselbey ile başbaşa mı kaldık? Bay kanki de bi esti gürledi sonra kabuğuna çekildi Kaderimizle başbaşayız anlaşılan
    Sevgili legenda kardeşim, herşey olacağına vardığı için biz ne yazarsak yazalım , değişen birşey yok..o yüzden burayı takibi azalttım... ara sıra ugruyorum.1 ay kadar olmuştur.6 yıllık hisselerinmdem 10 bin tanesini 0,37 den verdim.... Bekle Bekle nereye kadar dedim.. başka hisseler alıp,belki kazanıp tekrar dönerim dedim...ama nafile...ondan da Zarar... güzel gelsmeler olursa tekrar geliriz... selamlar...Bu arada gözaltı hisselerine tövbe etmek lazım...0,26 dan dmish aldım.o fiyata bile gelmiyor...dmish aldığım gunlerde ,gerel 2-3 liraydı.. hisse oldu 6 lira....yip ten uzak olmak lazım ama bütün hisseleim yip te...esems,dmish.eplas.mzhld,egyo..........

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7. bugün bir miktar daha çıktım lanet olsun cenk sana...lanet lanet lanet lanet ....god damn cengo ve tayfası...az miktar kaldı hikayenin sonu için yük azaldı biraz sayemizde ...

8. Selam dostlar.
    Yoğun bir iş sürecinden sonra tekrar döndüm aranıza. Biz ESEM FOREVER diyenlerdeniz. Bu çakallar ile dans etmeye devam edeceğiz merak etmeyin. Bir tek lotumu dahi yedirmeyeceğim onlara. Allaha şükür oradaki paraya ihtiyaç yok. Hatta keyfe kedere ufak ufak alımlara da başlayacağım.. Eğlenelim biraz çok uzak kaldık...Forumu fazla sessiz bırakmayalım...

Sayfa 297/690 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •