Sayfa 86/549 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Buyurun TEKTU nun haftalik pastasimi desem, goruntusumu desem, kimlerin neler cevirdiginin cetvelimi desem, ne desem bilemedim !!!!

GEDIK'e bakarmisiniz ??????????!!!!!!!!!!!

4 milyon lot cevirmis.2 milyon ayni fiyattan almis, ayni fiyattan satmis.

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Bakiniz, nasil algilarla oynuyorlar !!!
    A1 capital, alis bolumundeki emir sayisini yukseltmek icin, 100 lotluk 22 emir girmis

Yani adam 2200 lot icin 22 kere emir girmis.
    Neden ????
    iki yada 3 kalemde girdigi 100 er bin lotluklari kamufle etmek icin.

400 bin lotu 4 emir gostermemek icin !!
    4 yerine 26 emir olmus oluyor.

Bu Ali - Cengiz oyunlarinin neticesinde nasil bir tablo gorecegiz acaba ve hangi vakit ???????

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    İnşallah... Ben duble kebap yemeden asla...tabi ki dükkan kapanmazsa ))

Dukkan senin Ustad
    Kebabin ardindan, bol kaymakli kadayifte iyi olur.

Ben METRO da, Ezo gelin corba ile solene basladim, eti bol duble iskender ile devam ettim ve bol kaymakli kadayif ile noktaladim ogle yemegini.
    Hesabida, Levent'teki Metro is merkezindeki, METRO ofisine yani Cayci'ya gonderdim odemesi icin

3. Disari cikiyorum dostlar, bir AVM ye gidip, benim evdeki bilgisayar masasinin iskemlesi icin bir emniyet kemeri ayarlamaya calisacagim.

2 haftadir yasanan hazirliklar neticesinde, onumuzdeki hafta, adrenalini ve hareketi bol olan bir hafta bizi bekliyor kanimca, kararimca.

iyi haftasonlari...

İyi hafta sonları dostlar. Bizde ne yazık ki hafta sonu da yok, daha çok çalışma var...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Gentleman üstat yağ ın 16-17 mart pastasını birleştirince nasıl bir tablo çıkıyor?

6.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Gentleman üstat yağ ın 16-17 mart pastasını birleştirince nasıl bir tablo çıkıyor?

7. Ha$in bir hafta olacak gibime geliyor Tektu tahtasinda...

92 ye 62 !!

8. a.kadir ve yetkisiz hocalar flama var ,73 üzeri 96 yı hedefler diyolar,flama tamamlanmak üzere imiş,ya aşağı ya yukarı,hade bakalım,bekleyelim.

Sayfa 86/549 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •