Sayfa 284/652 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

her hissenin bir bekleme ve gitme zamanı vardır...

2011-2012 lerde terkettiğim, bu Xxxxxxx K patron/lar şirketinin vakti geldiğini düşünüyorum...palazlanarak dönüyorum...

ama hep pasiflerden alıcıyım...hiç bir zaman aktiften alıp da patronları kızdırmayacağım...

yani verenin malını alacağım...

önümüzdeki 2-3 yılın en çok kazandıracak hisselerden ilk 5 e girmez ise ben bu borsadan 30 yılda bir şey öğrenmedim diyeceğim..

herkese bol kazanç...

2.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    boyle yapacagini bileydim 1.83 u yakmazdim. efendiligini bozmaz dedik yaniltti bizi.
    valla dostum hepimizi ters köşe yaptılar...ama dediğim gibi bilançosunun hatırına tutuyorum...yoksa bu adiliklerine baksaydım çoktan satar başka hisseye geçerdim..bana hisse çok...ben bu filmin sonunu görmek istiyorum....yine bir numara yaparsa küfür torbamı doldurmuşum hepsini o vakit tek tek boşaltıp giderim...

patron şimdiden gardını alsın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    her hissenin bir bekleme ve gitme zamanı vardır...

2011-2012 lerde terkettiğim, bu Xxxxxxx K patron/lar şirketinin vakti geldiğini düşünüyorum...palazlanarak dönüyorum...

ama hep pasiflerden alıcıyım...hiç bir zaman aktiften alıp da patronları kızdırmayacağım...

yani verenin malını alacağım...

önümüzdeki 2-3 yılın en çok kazandıracak hisselerden ilk 5 e girmez ise ben bu borsadan 30 yılda bir şey öğrenmedim diyeceğim..

herkese bol kazanç...
    ooo kimleri görüyoruz.....borsanın duayenlerinden ft-2...sizi gördüğüme çok sevindim...ft-2 dostumuz çok karamsar olarak biliniyor...oysa ben kendisini gerçek bildiklerini cesurca söylemesini bilen ,medeni cesareti yüksek biri olarak biliyorum...ayrıca kendisi temel analiz konusunda çok bilgilidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

neden geri döndüm...??

ayrılırken GENPAZ daki hisseler satılmadan hissenin bir yere gidemeyeceğini örnekleyerek-izah ederek anlattım..nitekim öyle oldu..zaman beni haklı çıkardı..

ikincisi 2K, 4K ve 5K gibi oğullara-torunlara şirket kurdurarak karı borsaya açık olmayan pazarlama şirketlerine kaydırıyorlardı...genpaz ve genmar nal toplamaya başlamıştı...bu hem etik değil idi..hem de KY ı keriz yerine koymaktı..bile bile lades edemezdim...

şimdi ise KAHRAMAN EVLATLAR, pazarlamayı bırakmışlar üretime dönmüşler ve ciddi atılım içindeler...yani zihniyet değişmiş...artık kafesteki kuşu değil, havadaki kuşu avlamayı öğrenmişler...

ve borsada alınabilecek 2-3 ucuz hisseden biri de bu?....hiç olmaz ise temettü ile idare ederiz...

tavsiye içeremez...

5. ft kardeş karşımızda uslanmaz bir patron kağıdı var...sizin bu hissede gördüğünüz ışık nedir acaba ?? bize gerekçelerinizi söyleyebilir misiniz acaba ??? bu arada topiğe sizin de katkılarınızı bekliyoruz..değerli tecrübelerinizi bizimle paylaşıp topiği aydınlatırsanız çok seviniriz...

6. şimdi ise KAHRAMAN EVLATLAR, pazarlamayı bırakmışlar üretime dönmüşler ve ciddi atılım içindeler...yani zihniyet değişmiş...artık kafesteki kuşu değil, havadaki kuşu avlamayı öğrenmişler...

bu cümlenizi biraz daha açabilir misiniz acaba ?? sizce bundan sonraki yol rotaları ne olur ?? bundan sonraki amaçları nedir ve bu amaçtaki davranış şekillerinin nasıl olmasını bekliyorsunuz....

bu arada ilk defa bu yıl çok güzel bilançolar yolluyorlar...tek sıkıntımız 2016 yılının son çeyreğindeki gibi kötü bir bilanço yollama ihtimalleridir...yoksa normal şartlarda bu son çeyrekteki kar beklentim 10-15 milyon tl aralığıdır...

beklediğimiz gibi kar gelirse ederi 3-5 tl olması gerekiyor...

7. sayın ft dostum bir de dün yapılan bir milyonluk çelik nakliyatın satışlarını nasıl yorumluyorsunuz...genpaz satışı bitti sıra buna geldi...amaç sizce nedir ???

ft arkadaşı zaten bir çok kişi tanıyor ama geçmişte girdiği hisseleri takip etmiştim...bayağı iyi çıkışlar yapmışlardı...ft arkadaşımız bilgisi ile her türlü temelci arkadaş ile tartışmaya girebilecek kapasitededir...

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sayın ft dostum bir de dün yapılan bir milyonluk çelik nakliyatın satışlarını nasıl yorumluyorsunuz...genpaz satışı bitti sıra buna geldi...amaç sizce nedir ???

ft arkadaşı zaten bir çok kişi tanıyor ama geçmişte girdiği hisseleri takip etmiştim...bayağı iyi çıkışlar yapmışlardı...ft arkadaşımız bilgisi ile her türlü temelci arkadaş ile tartışmaya girebilecek kapasitededir...
    gerek genpaz gerek ise diğer satışlar patronların kendi aralarındaki satışlardır...artık yatırmlar, meyve vermeye başlayacak, ayak oyunlarıyla, ufak tefek hesap yapma zamanı geçti...

mızrak çuvala sığmıyor artık...

doğru düzgün olmak zorundalar..isteseler de istemeseler de....

Sayfa 284/652 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •