Sayfa 283/459 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Dostum sende yakalandıysan
    bişey demiyorum,operasyon yemis ve operasyonun bitis zamanina denk gelmişin ins zararini cikarirsin
    eyvallah hocam çok zarar yok çerezlik girdim de işte gözgöre göre yakalanmak üzüyor insanı

inşallah herkes çıkarır..
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

2. Bende brüt takas bekliyordum ama görünen o ki galip henüz malı bitirmemiş. O zaman yarın ki senaryo şöyle olabilir. Önce 1, 19 ordan 1, 27 ye çıkart yükselişe geçti diye ky zıplar sonra 1, 15 e kadar ver malı bitir. Ondan sonra brüt takas gelsin. Ah ah borsanın suyu çıktı zaten en güzeli kripto paralar. Bas parayı bitcoine gitsin. Ytd

3. Yemin ederim ki alenen bir işbirliği var. Uyarıyı aldıktan sonra hergün % 7 düş bugün %20 düş spk bunu görmesin. Vangd 1 ayda 2 kere brüt takasa girdi bu hareketlerin yarısını yapmadı. Bekleyin srfzler galip onay versin öyle değil mi? Göz göre göre Kıyım yapılıyor ses seda yok. Yazıklar olsun. Ytd

4. Brüt takas haberi seans önceside gelebilir

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by moneytalks Yazıyı Oku
    şekerin yani galipin elinde sıfır"0" maliyetli 2,7 milyon lot daha var. Eziyet bitmedi

Sent from my iPad using hisse.net
    hocam bu bilgi doğru ise daha bize gün yüzü göstermezler

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yarın açılıştan önce brüt takas gelmezse kağıda bilinki galip spk ile rüşvetli çalışıyor. Net ortada demektir.

Diger taraftan yarin 1,18 den 0,96 kurusa kadar 30 bin lot her kademeye bin lot girdim alim için bakalım gelirse bende girmeyi düşünüyorum.dediğim yere gelirse 1000 lira ortalama ile almış olurum.96 kurusa 10 bin lot tabana yazdım.

Lütfen yuksek maliyetliler farklı anlamda söylemedim. Gelirse alırım.gelmezse eyvallah.ytd

7. Avtur, Avgyo oldu. Ele aldık yarın umarım ters bir hareket yapar da biraz yukarıdan verip aşağıdan alırız.

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Yarın açılıştan önce brüt takas gelmezse kağıda bilinki galip spk ile rüşvetli çalışıyor. Net ortada demektir.

Diger taraftan yarin 1,18 den 0,96 kurusa kadar 30 bin lot her kademeye bin lot girdim alim için bakalım gelirse bende girmeyi düşünüyorum.dediğim yere gelirse 1000 lira ortalama ile almış olurum.96 kurusa 10 bin lot tabana yazdım.

Lütfen yuksek maliyetliler farklı anlamda söylemedim. Gelirse alırım.gelmezse eyvallah.ytd
    Bence vazgeç hocam, bu hisseye 30 bin yatırılmaz. 5-10 olur da 30 olmaz olmamalı. Ha para senin tabi.

Sayfa 283/459 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •