Güzel bir söz duymuştum " benim zenginligim mal varligimin coklugundan değil ihtiyaclarimin azlığı n dan dir."
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel bir söz duymuştum " benim zenginligim mal varligimin coklugundan değil ihtiyaclarimin azlığı n dan dir."
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlatmak istediğim şu...nasılsa birikimlerimi iyi değerlendiriyorum düşüncesi ile pek çok kişi tasarrufa gereken önemi vermiyor...ya da birikimi az iken daha çok değer verirken, belli bir noktadan sonra o kısmı ihmal ediyor...diyorum ki, tasarruf olmadan uzun vadeli yatırım bir ayağı topal sandalye gibi..bir süre sonra illa ki devrilir.
Harcamayi, tutmayi bilmedikten sonra degerlendirmeyi cok bilmek veya bu konuda basarili olmak bir ise yaramaz. Tek yarari luks giderler olur. Edit: Havaya yazıyormuşum hissiyatı...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : creed345; 24-01-2018 saat: 12:38.
1990 da üniversite sayısı 30 iken şuanda üniversite sayısı 200
1990 yılından itibaren Türkiye'deki nüfus %45 artmışken üniversite sayısı %660 artmış.
Bizim zamanımızda üniversite mezunu olmak prestij meselesiydi şimdi elini sallasan üniversiteliye çarpıyorsun.
Artık üniversite serserilik yapma yerine döndü. Eskinin lisesi gibi oldu yani.
Demek istediğinizi şimdi anladım.. Daha önce de yazmıştım tekrar olacak ama; bende de durum tam tersi. Şu anda tasarruflarım bir yatırıma çevrildiği için tasarruf verimim oldukça arttı. Parayı kenara ayırıp bırakmamak ve altın veya hisseye çevirmek oldukça güzel bir motivasyon kaynağı. Bu konunun katkısı çok büyük, teşekkürler.
Yer İmleri