Sayfa 316/690 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Selim hocam teşekkürler... Yine mi Marbaş? Her agresif hareketin altında bu aracı kurum var.. Ortalama 38,3ten 74 bin almış, yarısından fazlasını 39a satmış
    bugün eseme bulaşan,benim gibi tez canlı birisi galiba.daha düşüğe belki alırdı.benim gibi dalıp çıkmış...gün içinde 3-4 kez hisse değiştiriyorum 1 haftadır...safkr dan tutturdum,ama diğerlerinden öpülüyorum...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    bugün eseme bulaşan,benim gibi tez canlı birisi galiba.daha düşüğe belki alırdı.benim gibi dalıp çıkmış...gün içinde 3-4 kez hisse değiştiriyorum 1 haftadır...safkr dan tutturdum,ama diğerlerinden öpülüyorum...
    Üstad, artık şu borsa dan para kazanalım.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Üstad, artık şu borsa dan para kazanalım.
    İNŞALLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. Elimizdekiler verem ediyor, dilimizdekiler uçuyor. Bu mudur yani..

5. Dengeden hayatımda kazanmadığım parayı bir ayda kazandım esem çoğunu satmıştım havadan para geldi şimdi iki katını alabilirsem alacağım.batarsa beraber batalım...inat mı inat

6. tüm patronlar Raci gibi olsa 6,3 alış 100 bin 14,96 çıkış ...

7. karın yüzde yirmisiyle esem alsam şirkete ortak olurum keyfim yerinde çok şükür ...

Alıntı Originally Posted by spiderman Yazıyı Oku
    Dengeden hayatımda kazanmadığım parayı bir ayda kazandım esem çoğunu satmıştım havadan para geldi şimdi iki katını alabilirsem alacağım.batarsa beraber batalım...inat mı inat
    Allah bereket versin üstad..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Sayfa 316/690 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •