Sayfa 133/323 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. mohikan usta yapma... kendini bilmezleri neden susturmuyorsunuz hey forum sahipleri görevlileri meyve veren ağacı tasliyorlar neden göz yumuyorsunuz . Bizde çeker gideriz ustamizla başka diyarlara lütfen emekcinin hakkını savununki bizlere tecrübe kazandirsinlar yabancı yatırımcılar cuvalla paramizi götürüyor . Bu ustalar giderse bizleri somurmeye devam ederler kendinize gelin....

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Üstat Mohikan;bildiğim kadarıyla sağlık sektörünün içinde bulunan birisiniz.Eski formda Türkiye'nin sağlık sisteminden; avrupadaki sağlık sistemini karşılaştırarak bahsetmiştiniz.Medikal Park'ın (%33 lük) halka arzıyla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Genel olarak baktığımızda borcunu kapatmak için halka arzedilme görüntüsü çıkıyor ortaya.Ama sağlık sektörü diğer sektörlerden farklı bir sektör.Sektör içindeki firmalar zarar etsede devlet borçlarını siliyor,destek veriyor.Zannediyorum bu tüm dünyada böyle....
    Şimdiden teşekkürler....

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

EURTRY...

KISA VADE...

7 dalgalık trendin ilk zirvesini yaparak 4.70'in eşiğinden döndü.

Son zirvesi 4.72 üstünde yeni zirvelerle bu trendi önümüzdeki hafta tamamlar.

Trend bitiminde en az 4.85 görülecektir.

ORTA-UZUN VADE...

HAFTALIK grafikte 2 yıl önce başlayan 7 dalgalık trendin 3. zirvesi 4.72 ile yapılmış.

4. zirvesine doğru gidiyor.

2 hafta önce EUR/TRY saymış ve yeni zirveler geliyor demiştik. Ama bunu Ocak sonuna kadar yapar sanmıştım.

KISA VADE 4.726 görerek 1 zirve daha yapıp rolantiye geçti. Yeni zirveler Şubata kaldı.

4.726 üstünde 5 zirvesi daha olacak. Sanki bir haber bekliyor gibi.

DUHUL : 1999

Hafta sonu başka bir topikte bir arkadaşımıza katkı amacıyla verdiğim son BIST sayımı...

BIST UZUN VADE GÜNLÜK GRAFİK...

REVİZE EDİLMİŞ SON SAYIM...

İlginç bir durum oluştu.

Çünkü ilk seçenekteki sayımda son 1 zirve kaldı, ama küçük çanak çoktan geçildi, büyük çanağa yaklaştı.

İlk seçenek 14 değil 15 dalgadan oluşuyor.

Ve sondan bir önceki, yani 14. zirve yapılıyor.

121 binden en az 5 bin puanlık bir düzeltme bekliyorum.

Sonra 125-126 gibi son zirve gelebilir.

Forever ralli dediğimiz 2. seçenek ise 20 dalgalık bir trend ve 10. zirvesini yapıyor.

Dediğim gibi bu seçenek dünya borsalarının geldiği noktaya bakılırsa imkansız gibi.

BIST'te 1. seçenek dediğimiz durum aynen GARAN'da da mevcut.

2014 dibinden başlayan 12 dalgalık trendin 11. zirvesini yaptı.

12.50 üstünde son 1 zirvesi kaldı.

Ama bunu Mart-Nisan gibi yapar, Şubatta sağlam düzeltme yapacak.

Bakın aşağıdaki sayımlar 2-3 hafta önce Ordumuzun Afrin harekatı başlamadan önce herkesin borsada düşüş beklediği dönemlerde borsa aşağı giderken sayıldı.

Afrin harekatı göz korkutmadır, borsa yeni bir zirve yapacaktır dedik.

Aselsan ve Parsan saydık adamın biri geldi bize havladı durdu. Sonra eski forumdan küfürbaz bir psikopat çıktı.

Muhtemelen forumdan atıldı.

Bu adamla fazla polemiğe girmedim.

Ama geçen hafta olan olay farklı oldu.

Forum yönetimini 2 gün uyardığımız halde ve hakaretlerini verdiğimiz halde adam ceza almadı.

Ve bundan aldığı cesaret ve özgüvenle 3. gün s..tıktan sonra bir de sıvamaya kalktı.

Sn. Güneysu geç saatlerde modluğu eline aldığı için müdahalesi de geç oldu.

Bu iş vesile oldu ve ben hisse saymayı bıraktım.

Uygun gördüğüm hisselere ve diğer sayımlara uygun gördüğüm zamanlarda bakacağım.

Bu nedenle bana hisse veya başka bir sayım isteğinde bulunmayınız lütfen...

BIST...

5 dalgalık bir trend oluştu.

115 altı görülecek gibi.

Dünkü GARAN sayımında revizyon yaptık.

Aslında 10.25'ten başlayan şu son çıkışın (pembe V dalgası) 60 dk'lık grafiğe bakarak aşağıdaki gibi kendi içinde basit bir trend ile zirve yapıp düzeltme yapacağını düşünmüştüm.

Ama 15 dk'lı bakınca bunun içine gizlenmiş 6 dalgalık bir trend başladığı ve ilk zirvesini yaptığı görülüyor.

Bu durumda kısa vade trend aşağıdaki gibi devam edecek olup 11.40 üstünde yeni zirvelerle 12 TL aşılacak gibi görünüyor.

Düzeltme ondan sonra gelecek.

GARAN...

KISA VADE...

11.41'de ikili tepe gibi görülse de 6 dalgalık yeni bir trend oluşturdu.

11.41 aşıldığında hedefi çanağı en az 2'ye katlamaktır.

Eyvallah kardeşim.

Tam kolları sıvayıp şu trole bir cevap yazacaktım, ama mesajı sildirmişsiniz.

Hiç bir halt bilmeyen, 1 grafik bile atmaktan aciz yaratıkların buraya dadanması ne ilktir ne de son olacaktır.

Adam her topiğe gidip, hakaret eder, s.çar-sıvar, ama bir ceza almaz.

Üstelik bunu GARAN'da verdiğim kısa vade bir sayım sonrası yapıyor.

Bugün attığım GARAN grafiği aslında VIOB gibi kısa vade kaldıraçlı piyasalarda işlem yapanlar için ALTIN değerindedir.

Çünkü bu grafiğin VIOB'taki karşılığı en az 4.000 puandır.

Üstelik döneceği noktayı bilip buradan reverz SHORT olursan en az 4.000 puan da oradan alırsın.

Ama adam ne yapıyor? Nisan ayından beri BIST ve hisselerin çoğunda BOĞA sayımları yapan bana hakaret edip duruyor.

35. sayfada Parsan sayımı var.10 lira iken 12.5 demişiz, 13 gördü, şimdi düzeltme yapacak.

Muhtemelen hisseleri diğerleri kadar prim yapmadı. Parsan'da trene geç bindi, özellikle Aselsan'da ebelenmiş gibi bir hali var.

Yoksa bu kadar sebepsiz nefretin başka bir nedeni olamaz.

Evet Şubat sonunda Parsan konusunda bu hızlı borsacı ile randevumuz var.

7. Hocam sacrosanct hocam da sizden rica etmişti. Yunsa'ya son olarak bakabilirsiniz çok memnun olurum. Saygılarımla sayın hocam.

ABD borsaları Cuma günü nihai zirvelerini yaptı.

2 ay önceki paylaştığımız DOW'daki uzatan 5 dalgası bitti.

BIST'te Nisan gibi bir zirve daha olacaktır.

Hafta sonu başka topikte paylaştığım sayımlar.

MSCI WORLD HAFTALIK grafik sayımını veriyorum.

13 dalgalık trendin son zirvesini yapıyor.

Ve bu grafik 2 ay önce topikte verdiğim DOW JONES sayımı ile aynı.Uzatan 5 yapıyorlar.

Bu da normal, çünkü MSCI WORLD'un lokomotifi ABD borsalarıdır.

İşin daha kötüsü grafik ASELSAN grafiğine benzediği için bunun gibi bir dönüş yaşanması kaçınılmaz artık.

Mesela Şubatta (BIST dahil) tüm global piyasalarda en az %10'luk bir düşüş bekliyorum.

ABD borsaları bu ay zirvesini yapmış olsa da BIST için Nisan veya Temmuz'da zirve tahminimi koruyorum.

BIST'te nihai zirvenin 125-130 arası biteceğini düşünüyorum

Kasımda haftalık DOW grafiği vermiştim.

UZATAN 5. DALGA aynen devam etmekte.

Sayfa 133/323 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz