Sayfa 25/372 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. Hisse işlem görmeye ne zaman başlayacak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Arkadaşlar fıyat herkese aynı olmayacakmı yabancı kurumsal ve yerlı kurumsal kac paraya alırsa bıreysel yatırımcıda o fıyata almayacakmı

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
    İskonto yabancıya daha fazla yapılabilir cazip olması için ancak kesin birşey yok sadece varsayım...
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by bozoes26 Yazıyı Oku
    Ekgyoda yaşadım galiba. Yabancıya 6.40 bize 6.60 tan arz etme gibi bi durum olmaz dimi ?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Tabi ki farklı rakamlarla arz olacak...
    Bunun örnekleri geçmişte yaşandı diye biliyorum...
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    rize
    Gönderi
    531
    Hisseyi nasıl talep edeceğiz.ben ak yatırımla çalışıyorum normal alışmı girecem

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by muhammerb Yazıyı Oku
    Hisseyi nasıl talep edeceğiz.ben ak yatırımla çalışıyorum normal alışmı girecem

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Halka arz ekranı açılacak yarın ordan gireceksiniz her aracı kurum için aynı ak ı karası yok hepsi aynı ama benim tahminim talep fazla olacağından bize vermezler

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bence 1-2 subatta gelen talebe gore olusacak fıyat ve tek fıyat olacak butun yatırımcılar ıcın

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by Yildirim23612 Yazıyı Oku
    Bence 1-2 subatta gelen talebe gore olusacak fıyat ve tek fıyat olacak butun yatırımcılar ıcın
    Bizde öyle olmasını düşünüyoruz itirazımız yok ancak bu ticaret... ekstra iskonto %85 için yaparsa kim hayır diyecek var mı bir babayiğit hayır diyecek... Kanunen de bildiğim kadarıyla bir sakıncası yok.

Sayfa 25/372 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •