Sayfa 344/637 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Merhaba, öncelikle gubrf ile ilgili yazı bana ait değil, alıntı yaptığımı yazının başında belirtmiştim. Hisse ile ilgili bir bilgim de bulunmuyor. Genel olarak da bu bilgiye sahip değilim. Ancak ben de benzer bir durum yaşadım diyebilirim. Ve kendime çıkardığım ders okuyup öğrenerek en iyi şekilde zararımı göz ardı edip uzun vadeli yatırıma yönelmek oldu.
    Yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Evet temel analizi bilmeden alim yaptığım için alisim kesinlikle hatalıydı. Temel analizin gerekliliğini sayin monaroza ve Erhanacikgoz1 sayesinde öğrenmeye başladım. Allah ikisinden de razi olsun. Temeli öğrendikce hatalarimi gördüm. Sadece yeni yeni öğrenmeye başladığım için (tecrübesiz) acaba sizler gibi tecrübeli bilgili arkadaşların bakış acilarina göre hisse fiyat olarak 2013-14 yili fiyatlarında ama zarar ediyor. Bu durum şimdiki fiyata göre orta uzunvadede tercih edilecek bir hisse mi onu ogrenmek istedim. Teşekkür ederim.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yaşayan yaklaşık 3.5 milyon Suriyeli için kalıcı konutlar yapılacağını açıkladı. Erdoğan, "Suriyeli vatandaşları kalıcı konutlara yerleştireceğiz. Artık evlerde yaşayacaklar" dedi.”

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-kalici-konut/

Haber gerçekse sınıra yakın çimento fabrikalarına şimdiden hayırlı olsun.

YTD değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yaşayan yaklaşık 3.5 milyon Suriyeli için kalıcı konutlar yapılacağını açıkladı. Erdoğan, "Suriyeli vatandaşları kalıcı konutlara yerleştireceğiz. Artık evlerde yaşayacaklar" dedi.”

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-kalici-konut/

Haber gerçekse sınıra yakın çimento fabrikalarına şimdiden hayırlı olsun.

YTD değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Limak Antep ve Urfa borsada değil maalesef...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yine bu milletin cebine koyacaklar desene..

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku

Limak Antep ve Urfa borsada değil maalesef...

Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    Yine bu milletin cebine koyacaklar desene..
    Ben yatırımcı gözüyle yorum yaptım....
    Millet ne isterse o olur. Ona da ben karışmam...

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bilançonun beklentiye göre ne ölçüde iyi geldiğine bağlı. Beklentiye göre fiyatlama yapıldı mi yapılmadı mi az çok belli olur. Uluse iyi yönetilen, karlı bir firma...bilanço hareketinden faydalanmaktansa, uzun vadede elde tutukabikecek bir hisse.

Bilanço sonrası sen satarsın sonra hareketlenir, bu başlık bu yüzden uzun vadeli yatırıma odaklanmış durumda.
    Peki beklentinin fiyatlanıp fiyatlanmadığını nasıl anlarız? Benim amacım paramı enflasyona ezdirmeden, zarara düşmeden kar ve temettü elde etmek. Dolayısıyla potansiyel patlayacak hisseler yerine kaplumbağa misali ağır ama kararlı adımlarla ilerleyen az kar getirse de zarara uğratma ihtimali az hisseleri arıyorum.

haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...56#post1651656
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    Peki beklentinin fiyatlanıp fiyatlanmadığını nasıl anlarız? Benim amacım paramı enflasyona ezdirmeden, zarara düşmeden kar ve temettü elde etmek. Dolayısıyla potansiyel patlayacak hisseler yerine kaplumbağa misali ağır ama kararlı adımlarla ilerleyen az kar getirse de zarara uğratma ihtimali az hisseleri arıyorum.
    Beklenti gerçekleştiğinde ekstra bir performans gösteriyorsa hisse fiyatlamanın daha önce yapılmadığı sonucu çıkabilir...zaten bilanço vs beklentiler az çok bellidir, uzeri gelirse bu fiyatlara hemen ya da yavaş yavaş yansır.

Ama dediğim gibi uzun vadeli düşünen bir yatırımcı icin önemli olan haftalık-aylık performans değil, yıllık getiridir...iki sene zayıf performans bir şeylerin kötü gittiği ve hisseyi gözden geçirmek gerektigi sonucu çıkarmama sebep olur.

Sayfa 344/637 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •