Sayfa 464/948 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. KAP'a göre borsaya açıklık bugün itibari ile %42,91... Kote hisse miktarı. 14.325.103....

En son değişim geçen hafta salı günü olmuş... Yani MEÇ kayda alınmasını istediği hisselerinden çrş,prş ve cuma günleri satış işlemi yapmamış...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Maşallah SİLVER-CAN
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Bist kıpkırmızı iken yeşil olunca daha bir sevimli oluyorsun Silvr.

Kemerleri bağlasak mı ?

4. hani şu turksbulls açıktan sat demişti yahu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hani şu turksbulls açıktan sat demişti yahu...
    Dosta güven düşmana gözdağı veriyor Silvr bugün Nakitte kalanları yaya bırakıyor

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Senin söylemen üzerine bende merak edip baktım...2,68 in aşağısına geçince bir iki gün önce sat demiş ve şu anki sinyali bekleymiş...o siteyi acemi iken sık sık takip ederdim...o sitenin doğruluk payı vardır ama kesin değildir...o siteyi belki de çok uzun süredir yeni bakıyorum...o siteye göre şahsen ben hiç hareket etmedim...daha doğrusu bir iki kere ona uyayım dedim o vakit de beni pişman etti...

uzun süredir teknik analizlere ve o tür sitelere bakmıyorum...hisselerde asıl etkenin temel analiz olduğunu biliyorum...o tür siteler ve teknik analiz bana göre geç sinyaller ve bazen de yanlış sinyaller üretirler...

dediğim gibi borsaya ilk girdiğim dönemlerde ve iki adet sermayemi erittiğim vakitlerde çok sık uğradığım o yüzden de çok iyi tandığım bir sitedir...o sitenin dayanağı japon mum formasyonlarıdır....her formasyonun gerçeklik payı olduğu gibi bu formasyonların da gerçeklik payı vardır...en doğrusu karma formasyonları bütünleştirmek ve daha sonra bunları tecrübeleriniz ve temel analizleriniz ile harmanlamaktır...şahsen ben böyle yapıyorum...
     Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Sayin ortaklar;
    turkishbull hissemizi aciga sat olarak aciklamis

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet dostlar o sitelerin doğruluk payı vardır ama kesin değiller...bunu şu anda bire bir yaşıyoruz...tabi tersi olarak yaşıyoruz çünkü şu anda silver %5 artıda...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 464/948 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •