Sayfa 546/948 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by 2Ekmek1Samsun Yazıyı Oku
    Nerden anladınız ?
    Alicilarin Yarısına yakini diğer e dağılmış da.
    Satıcı 3 kurumun lot toplamini Alıcı 3 yada4 kurum karsilayamamis.diger kısmın fazla oluşu benim hoşuma gitmedi.mal dagildi.Yanliz bugün kisaci kurumlar danda çıkış oldu.arkadaslarin dediği gibi panik vs..para değil ama zaman kaybedebiliriz ytd

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

2. Vergi dairesine bildirilen tabloda satışlar 195.6 Mio , 9 aylıktaki ise 169.1 Mio idi , yani son çeyrekte ciro 26.5 , bu rakam 3. çeyreğin yarısı bile değil , diğer taraftan brüt kar 9 aylıkta 21 Mio , vergi dairesinde 17.6 Mio yani son çeyrekte brütte yani smm den 3.4 Mio zarar ,

Dolayısıyla vergi dairesi rakamlarıyla değerlendirme yapmak doğru değil , ben bu şirketin son çeyrekte 25 Mio ciro ve mal maliyetinden kaynaklı 3.4 Mio zarar ettiğine ihtimal dahi vermiyorum , eğer ufrs de de buna benzer rakamlar gelirse 1.90 dan bile acımam veririm kendisini.

3. bas ta da kendımı ılk beş de gorecegımı duşunuyor ıdım

goremeyınce sızın duşuncelerınıze katılma durumu hasıl oldu

yatırım tavsıyesı degıldır

Alıntı Originally Posted by albatros8088 Yazıyı Oku
    Satıcı 3 kurumun lot toplamini Alıcı 3 yada4 kurum karsilayamamis.diger kısmın fazla oluşu benim hoşuma gitmedi.mal dagildi.Yanliz bugün kisaci kurumlar danda çıkış oldu.arkadaslarin dediği gibi panik vs..para değil ama zaman kaybedebiliriz ytd

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    alıcı gelmes ıse bıraz aşağılara da ınebılır

ellerındekı malı çıkardılar avaneler

daha da duşuk fıyatlardan yerıne koyma gayretı ıcınde olacaklardır,

bu bakımdan bıraz aşağılara gelmese bıle buralarda tutabılır ler de kâğıdı

yukarı gıtmesı ıcın şu an bır açıl sebeb gozuk muyor,,
    yatırım tavsıyesı degıldır

4. Yarın tekrar hızlı bir biçimde 2.60 seviyesini geçeceğini düşünüyorum. Bu kağıdı 2.22 den aldım . 2.85 i gördüğü zaman satmadım 3 olunca da satmayı düşünmüyorum çünkü şirketin geleceğine inancım tam. Umarım tüm hissedaşlarla beraber güzel kazançlar elde ederiz.
    YTD

5. Çok buyk panık yaptırdılar yazık ..çolgu 2.70 uzerı alanlar panıkle verdıler....ıyı bır op.tu zarar etse belkı tavana yapısırdı..garıp...yarın ben sanmıyorum 2.40 altına gelsın....hayırlısı..

6. 15 şubat 2016 pazartesi (HOMTV) Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesinin-Geçici vergi beyanı son gunu.Bir veri yoğunlugu olacak vergi mevzuatı gereği Vergi Dairelerine verilen gelir tablolarinin bildirimi olan HOMTV da aciklanan kar, SPK mevzuatina gore bizim beklediğimiz kar rakamından çok farklı olabilmektedir.Farkin Nedeni: SPK ve vergi mevzuatlari, sirketlerin kar hesabında hangi gelir ve gider kalemlerini dikkate alacaklari konusunda farklı düzenleme icermektedirler.Dolayısı ile
    SPK ile vergi dairesi karı farklı cikar(bazen birbirine yakın da olabilmektedir) piyasa genellikle SPK karına daha hassastır. Alıntıdır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

7. Açılışla birlikte,garanti 100 bin lotu 2,65 satmaya başladı.Sonrası şeker-meker derken tacirler gün içi aldıkları ile beraber,kol kesti ve portföyü de boşalttı.Buram buram insider trading kokuyor.Şirket adam gibi yeni bir başlangıç istiyorsa bunlara izin vermemeli.Yatırımcılarda bugünkü işlemlerin incelenmesini Spk'ya sormalı.

8.  Alıntı Originally Posted by .:TÜCCAR:. Yazıyı Oku
    Açılışla birlikte,garanti 100 bin lotu 2,65 satmaya başladı.Sonrası şeker-meker derken tacirler gün içi aldıkları ile beraber,kol kesti ve portföyü de boşalttı.Buram buram insider trading kokuyor.Şirket adam gibi yeni bir başlangıç istiyorsa bunlara izin vermemeli.Yatırımcılarda bugünkü işlemlerin incelenmesini Spk'ya sormalı.
    Sn.tuccar yıllardır aynı hikaye bu kağıtta vazgeçmeyecek tahta sahipleri. SPK desen hikaye birbirlerini ısırmıyorlar

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 546/948 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •