Sayfa 441/690 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Ya bu adam Emsandaki payları Ekşioğlundan almış, karşılığında borç senedi vermiş. Senetler ödenmeyince adam da haliyle iflas istiyor. Benim merak ettiğim peki bu adamlar aldıkları bu Emsanı nereye soktu?. Borç burdaysa Emsan nerde? İkincisi de diyelim ki iflas verd. Bizim %13'ü Ekşioğlu mu alacak? Bizim şirket ne olacak?

2. Bana bu işler planlı yapılıyor gibi geliyor. Buralardan neden toplamak istedikleri belli bence..

Hatırladığım kadarıyla Esma’nın sermayesi 10,3 ya da 10,6 milyon.. %46sı 4,7 milyon falan yapar... ve holding KAPa aşağıdaki iki ayrı haberi gönderdi..muhtemelen aralarında iki ayrı sözleşme var ve ikisine de ayrı ayrı dava açtılar..birisini atlattık, sanırım bu da ikincisi... ama anlamadığım nokta neden Ekşioğlu teknsefeede alacağının tamamını istemedi.. burda da mı oyunlar dönüyor yoksa? Geçmişlerine bakınca Ekşioğulları ile Cankurtaranlar epey sıkı fıkı..

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Ya bu adam Emsandaki payları Ekşioğlundan almış, karşılığında borç senedi vermiş. Senetler ödenmeyince adam da haliyle iflas istiyor. Benim merak ettiğim peki bu adamlar aldıkları bu Emsanı nereye soktu?. Borç burdaysa Emsan nerde? İkincisi de diyelim ki iflas verd. Bizim %13'ü Ekşioğlu mu alacak? Bizim şirket ne olacak?
    Üstad uzun mesele .. şurda kısaca değinmişler..şu anda bu şirket belki de Avrupa’da 1 numara..buradaki payları çok komik rakamlara devrettiler.. Emsanı faaliyetsiz bıraktılar ve faaliyetsiz şirketin diğer ortağı ekşioğullarından paylarını sarın aldılar..hatta zamanında araştırmış , foruma yazmıştım...Emsanın Bemka daki payını sattıkları fiyat, ekşioğullarına ödediklerinden daha düşük bir bedel..ulusal pazarda işlem gören Sarkuysanın temellerinde de Emsan var..Sarkuysan ile Bemka aynı grubun şirketleri...hatta birkaç büyük firma daha var bu grubun elinde

http://www.sarmakina.com.tr/bemka-a-s
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

İşte rezilliğin belgesi.. Sarkuysanın eski bir KAP haberi:

SIRKETIMIZIN 03.06.2012 TARIHLI YONETIM KURULU TOPLANTISI`NDA;

SIRKETIMIZIN ISTIRAKLERINDEN BEKTAS BAKIR EMAYE KABLO SANAYI VE TICARET A.S. NIN DE ORTAKLARI ARASINDA BULUNDUGU `BEMKA EMAYE BOBIN TELI VE KABLO SANAYI TICARET A.S.` HISSEDARLARINDAN, EMSAN EMAYE TEL SANAYI A.S. NIN SAHIBI OLDUGU 9.757.062,-TL NOMINAL DEGERLI % 27,877 VE KAVI HOLDING A.S. NIN SAHIBI OLDUGU 6.415.000,- TL NOMINAL DEGERLI % 18,329 ORANINDAKI PAYLARININ REKABET KURULU BASKANLIGI`NDAN IZIN ALINMASI KAYDIYLA BEHER BIR PAYIN 10,32 KURUS BEDELLE SATIN ALINMASINA, EMSAN A.S. VE KAVI HOLDING A.S. YE AIT TOPLAM% 46.206 PAY KARSILIGI ICIN ODENECEK TOPLAM 1.668.957,- TL NIN 2/3` UNUN REKABET KURULU BASKANLIGINCA IZIN VERILMESINI MUTEAKIP YAPILACAK HISSE DEVRINDE, BAKIYE 1/3` UNUN ISE 31.12.2012 TARIHINE KADAR ODENMESININ UYGUN BULUNDUGUNA, BU DOGRULTUDA GEREKLI TUM IS VE ISLEMLERIN IKMALINE,

OYBRILIGI ILE KARAR VERILDI.

AYRICA,BAGLI ORTAGIMIZ SARDA DAGITIM VE TICARET A.S.`NIN 03.06.2012 TARIHINDE YAPILAN YONETIM KURULU TOPLANTISI`NDA; SIRKET ISTIRAKLERINDEN BEKTAS BAKIR EMAYE KABLO SANAYI VE TICARET A.S. NIN DE ORTAKLARI ARASINDA BULUNDUGU `BEMKA EMAYE BOBIN TELI VE KABLO SANAYI TICARET A.S.` HISSEDARLARINDAN,
    - CENK CANKURTARAN`IN SAHIBI BULUNDUGU 1.900.283,- TL NOMINAL DEGERLI % 5,429 PAYIN,
    - CELIK ARSEL`IN SAHIBI BULUNDUGU 437.491,-TL NOMINAL DEGERLI % 1,250 PAYIN,
    - UGUR EKSIOGLU`NUN SAHIBI BULUNDUGU 371.453,-TL NOMINAL DEGERLI % 1.062 PAYIN,
    - ENIS SEVIL`IN SAHIBI BULUNDUGU 206.780,- TL NOMINAL DEGERLI % 0,591 PAYIN
    - IBRAHIM AYDIN`IN SAHIBI BULUNDUGU 31.500,- TL NOMINAL DEGERLI % 0,090 PAYIN
    - TURHAN ALANKAYA`NIN SAHIBI BULUNDUGU 4.000,-TL NOMINAL DEGERLI % 0,011 PAYIN
    - CUNEYT CANKURTARAN`IN SAHIBI BULUNDUGU 6.250,- TL NOMINAL DEGERLI % 0,018 PAYIN
    - LEVENT GABAY`IN SAHIBI BULUNDUGU 8.750,- TL NOMINAL DEGERLI % 0,025 PAYIN
    - IBRAHIM GUNGOR`UN SAHIBI BULUNDUGU 8.750,- TL NOMINAL DEGERLI % 0,025 PAYIN
    TOPLAM 2.975.257,-TL NOMINAL DEGERLI % 8,501 ORANINDAKI PAYININ REKABET KURULU BASKANLIGI`NDAN IZIN ALINMASI KAYDIYLA BEHERININ 10,32 KURUS BEDELLE SATIN ALINMASINA, ODENECEK TOPLAM 307.046,- TL BEDELIN 2/3` UNUN REKABET KURULU BASKANLIGINCA IZIN VERILMESINI MUTEAKIP YAPILACAK HISSE DEVRINDE, BAKIYE 1/3 UNUN ISE 31.12.2012 TARIHINE KADAR ODENMESININ UYGUN BULUNDUGUNA, BU DOGRULTUDA GEREKLI TUM IS VE ISLEMLERIN IKMALINE,

OYBIRLIGI ILE KARAR VERILDIGI,

BU DA SARKUYSANIN GÜNÜMÜZDEKİ RESMİ, SERMAYE-KAR DURUMUNA GELLL..

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bana bu işler planlı yapılıyor gibi geliyor. Buralardan neden toplamak istedikleri belli bence..
    Bana da sanki bir oyun var gibi geliyor. Yoksa Ekşioğlu niye bu kadar uzatıyor. Tek seferde tahsil ederdi. Bu mahkemeler vurgun yapmak için kullanılıyor olabilir. Al gülüm ver gülüm hesabı. Belki Cengo bizden alamayınca son koz olarak bunu ortaya sürmüş olabilir. Korkutmak amaçlı. Şuna bak ya kitapsız bizi resmen paranoyak yaptı.

7. Sonuç itibarı ile karşımızda profesyonel dolandırıcılar var. Bu adamların elinden ekmek yemek zor değil olanaksız. Bunu ancak bekleyerek yapabilirdik ve biz 6 yıldır bekliyoruz. Fakat gelin görün ki bu şekilde dahi kazanamadık. Halen ısrar ile inat ile bekliyoruz. Bu adamlar bu hissede operasyon yapacaklarsa bizim de hakkımızı eşşek gibi verecekler. Biz kazanamazsak onlarda kazanamayacak. iFLAS edecekler ise bizde onlar ile iflas edeceğiz..

8. borç miktarını ve ne yapılacağını ne zaman açıklaycaklar, genel kurula katılmak için ne yapmak gerekiyor?

Sayfa 441/690 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •